Обадете ни се
0888 100 238
0.00 лв. Кошница
EN
Меню

Вашето следващо преместване започва със

Обаждане Избор на опаковки Онлайн заявка

Моем да носим

Хамали и измами

Как да избегнем измами при фирми за хамали?

Преместването е голямо предизвикателство. Човек е много емоционален по време на преместването, така че трябва да сте сигурни, че мислите логично за всички аспекти на процеса по преместване. Понякога компаниите предлагащи хамали се възползват от клиентите си. Хамали Моем да носим не иска това да ви се случи. Ето няколко примера, които ви препоръчваме за да избегнете измамите при преместване на вашето имущество.

Направете проучване на фирмите предлагащи хамали. Колко дълго компаниите са на пазара? Колко имена са използвали? Има ли отзиви за тях? Какви транспортни средства използват? Колко служители на трудов договор имат? Това са важни факти, които трябва да разгледате.

Проверете дали компаниите предлагащи хамали имат препоръки. Всеки доставчик на услуги с добра репутация ще бъде доволен да ви позволи да говорите с бивши клиенти. Ако компаниите откажат да дадат свои препоръки и не може да направите справка за тях, то тогава помислете за други такива, които ще ви съдействат.

Не се доверявайте изцяло на написаното в интернет за компанията. Има много недоброжелатели, които пишат лъжи. Това може да бъде конкуренцията или злонамерен човек, който се представя като клиент. Обърнете внимание на видовете въпроси, които сте задали по време на процеса на преместване. Бъдете предпазливи, ако представител на фирмата за хамалски услуги побърза в дискусията.

Не давайте пари предварително без документ. Ако някой някога поиска депозит в брой, независимо дали е служител на фирмата предлагаща хамали, помислете два пъти - особено ако фирмата не е известна на пазара. За съжаление има хора, които ще вземат парите ви и няма да получите услугата за която сте заплатили. За да сте сигурни в компанията, проверете дали има реален офис.
За да няма изненади доверете се на хамали Моем да носим, ние сме компания с дългогодишен опит в услугите по преместване, имаме служители назначени на трудови договори, имаме собствени транспортни средства и оборудване за преместване. С опита си можем да докажем, че сме правилният избор за хамали.

« Обратно