Обадете ни се
0888 100 238
0.00 лв. Кошница
EN
Меню

Вашето следващо преместване започва със

Обаждане Избор на опаковки Онлайн заявка

Моем да носим

Хамали и доверие

Избор на хамали – как да се доверим?

Хамали, на които може да се доверите днешно време трудно се срещат. Повечето хамали нямат необходимия опит и необходимата бързина за да се справят с поставените задачи. Ние от Моем да носим предлагаме опитни хамали, които могат да се справят с всяка поставена задача и да изпълняват трудни поръчки. Имаме необходимото самочувствие, защото разполагаме с необходимата техника за справяне с всяка работа. Разполагаме с добре оборудвани транспортни средства, които имат падащ борд. Нашите хамали са образовани и от добри семейства. Преди да наемем хамали, фирмата ни прави проучване за опита, който имат и какви препоръки имат от предишни работодатели. След това хамалите преминават задължителните обучения във фирмата преди да бъдат изпратени на поръчки при клиенти. Държим на това, тъй като клиентите ги допускат в офиса или дома си и на хамалите трябва да се има доверие.

Марката Моем да носим е позната от дълги години на пазара в България и се свързва с коректни хамали и добре свършена работа. Наши клиенти са много държавни институции, финансови институции, организации, много фирми и частни клиенти. Доверието към нашите хамали показват многото препоръки за добре свършена работа, които сме получили. С по-голямата част от клиентите си работим постоянно.

Фирмата ни разполага също с магазин за опаковъчни материали, където можете да намерите много видове кашони, аеропласт, стреч фолио, тиксо, велпапе, хартия и други опаковки. Нашите хамали при опаковане на вашите вещи подбират най-подходящите опаковки и според бюджета с който разполагате. За нас най-важно е предметите ви да останат такива, каквито са били преди преместването.

Ако ще се премествате и искате нашите хамали да го направят, но не сте сигурни колко ще ви струва, може да поръчате безплатен оглед. След направен оглед от наша страна ще получите максимално близка цена до тази която ще заплатите. Затова не се притеснявайте и се доверете на нашите хамали.

При избора на хамали, има много важни обстоятелства, с които всеки трябва да се съобрази. При големите поръчки, трябва клиентите да са по-внимателни в избора на фирма за хамалски услуги. Възможностите, с който разполага всяка фирма за хамалски услуги са различни. Опитът, с който разполагат хамалите на фирмите предлагащи услуги по преместване е различен. Важно е да се знае, с какви транспортни средства, помощни средства (палетни колички, транспортни колички, опаковъчни материали) разполагат хамалите. Това е важно, не само за безпроблемното изпълнение на поръчката, но и за качеството на свършената работа.

Оборудването на екипите хамали трябва да бъде съобразено с имуществото, което ще бъде премествано. Подготовката за изпълнението на поръчките по преместване е задължителна. Не трябва да се разчита единствено на опита, с който една част от фирмите предлагащи хамалски и транспортни услуги разполагат. Всяка поръчка и всеки клиент, трябва да бъдат разглеждани индивидуално и оценяван риска за изпълнението на услугата. Това оказва влияние и върху ценообразуването на хамалските и транспортните услуги.

Винаги проверявайте или изисквайте препоръки за хамали от реални клиенти. Те могат да дадат ясна представа за способността на фирмата да изпълнява или не подобна на вашата поръчка.

« Обратно