Обадете ни се
0888 100 238
0.00 лв. Кошница
EN
Меню

Вашето следващо преместване започва със

Обаждане Избор на опаковки Онлайн заявка

Моем да носим

Хамали или роботи

Хамали или роботи при преместване на дома

Първа хипотеза


В тази хипотеза по-голямата част от света биха живели в апартаменти в огромни блокове, разположени в мегаполиси, където всичко е роботизирано и на близки разстояния. От гледна точка на логистиката ще се спестява повече време, така доставката на всичко, което е необходимо на точното място, ще бъде с минимални усилия и разходи. Хамали не биха носили, а биха само управлявали процесите по преместване. Най-вероятно биха се увеличили товаро-разтоварните дейности извършвани от роботи, вместо от хамали.

В по-далечно бъдеще има възможност обществото да се превърне в заложник на изкуствения интелект. Тогава тежкият физически труд би отпаднал, а може и да бъде забранен със закон и хамали не биха управлявали дори процеса на преместване, защото всичко ще се управлява от изкуствен интелект. Тук можем да се запитаме, дали ако не извършваме физически действия, тялото би се изменило с времето? Всички знаем, че с напредъка на обществото, намалява и хамалогията извършвана хората. Най-вероятно в необозримо бъдеще, няма да изглеждаме както сега. За да запазим външния и вътрешния мир, ще се необходими физически усилия, които да извършваме, но не затворени във фитнесите, а навън сред природата и с нещата създадени от природата. Можем да предположим, че ще бъдат изкуствено създадени места, където хората могат да се докоснат до миналото, за да поддържат духовния си мир и запълват свободното си време. Много малка част от света би живяла в изобилие и би управлявала останалата.

Втора хипотеза


В бъдеще голяма част от хората биха се отказали да живеят в градове, където има много хора на едно място и където всичко е роботизирано. Биха предпочели да се настанят в малки къщички или колиби на село. Всичко от което имат нужда, ще трябва сами да си го произведат или снабдят. Те биха искали да живеят в хармония с природата. Отказали се от изкуствения интелект, но не съвсем, не биха си взели роботи, а ще разчитат колкото е възможно повече на човешкия труд. В този случай би имало много работа като за хамали. Но с напредъка на обществото, е немислимо да се върнем назад в миналото. Борбата за ресурси може да се засили и всички биха се борили за предимство………

« Обратно