Обадете ни се
0888 100 238
0.00 лв. Кошница
EN
Меню

Вашето следващо преместване започва със

Обаждане Избор на опаковки Онлайн заявка

Моем да носим

Фирми за хамалски услуги

Какво са хамалските услуги? На кого да се обадим, когато искаме да направим преместване на дома или на офиса.

Фирмите за хамалски услуги са създадени за да помагат на хората и бизнеса при преместване на дома и тяхното имущество от едно място на друго. Големите фирми за хамалски услуги предлагат всичко, което включва едно преместване, като опаковане, товарене, транспортиране, разтоварване, разопаковане и всичко необходимо свързано с процеса на пренасяне. Допълнителните хамалски услуги могат да включват монтаж, демонтаж, почистване на мястото и складовите съоръжения, доставка на опаковъчни материали и други подобни. Голям е броя на преместилите се годишно семейства и бизнес през последното десетилетие. Хората, които са се преместили в рамките на страната в която живеят са основните премествания, но не малък дял се пада и на преместилите се хора и фирми в друга страна.

Разходите за преместване в ново жилище се определят в зависимост от обема, разстоянието, сложността на преместването. Много важен е броя на хамалите и транспортните средства необходими за самото преместване. Когато желаете нещата да се случат по-бързо, добре е да се поръчат повече хамали и транспортни средства. При по-малките премествания за препоръчване са двама хамали с едно транспортно средство, така ще заплатите по-малко за хамалски услуги. При по-големите премествания трябва да се увеличи броя на хамалите и транспортните средства толкова, че да може да се свърши поръчката на време.

Хамалските услуги трябва да са изпълнени с необходимото качество и в срок. За това трябва да се наемат професионални фирми за хамалски услуги. Те имат необходимия опит и за много по-кратко време могат да изпълнят поръчката. Времето за цялостно преместване на жилище или офис е много важно, не само за клиентите, но и за фирмите предлагащи хамалски услуги. Това е така, защото най-често ставката, по която се определя крайната цена на премесването е изминати часове. Затова при по-големите премествания е за препоръчване да се определи цена за цялостно преместване още в началото, така и двете страни имат интерес поръчката да приключи качествено и по-бързо.

Не се доверявайте на фирми без опит, поръчайте хамалски услуги от Моем да носим и вашето преместване ще премине гладко и безпроблемно.

« Обратно