Обадете ни се
0888 100 238
0.00 лв. Кошница
EN
Меню

Вашето следващо преместване започва със

Обаждане Избор на опаковки Онлайн заявка

Моем да носим

Хамалски услуги с грижа за града

Хамалски услуги с грижа за града!

Хамалски услуги, които са съобразени с опазване чистотата на София!

Да, замърсяването на околната среда е голям проблем на цялото човечество. Всеки човек или организация с дейността си пряко или косвено влияе върху околната среда. Това, към което трябва да се стремим, е да ограничим максимално лошото си влияние към природата.

Какво трябва да се направи, за да намалим замърсяването на градовете при хамалските услуги?

На първо място е добре да използваме, колкото се може повече лесно разградими опаковъчни материали. Опаковайте вещите си в кашони, които са 100 % разградими. За да уплътните добре празните пространства в тях, може да ползвате хартия. За залепване на кашоните използвайте хартиено тиксо. По-обемните неща опаковайте с велпапе. Всичко това може да направите сами или да поръчате хамали, които ще ви помогнат.

Професионалните фирми за хамалски услуги са наясно с влиянието, което оказваме хората към чистотата на града, дори при едно безобидно на пръв поглед преместване. Биха ви препоръчали да използвате опаковъчни материали, които щадят природата, защото те правят така.

На второ място са ненужните ви вещи. Всички ненужни неща се разделят и в никакъв случай не се изхвърлят в контейнерите пред входа, които са предназначени за смесен отпадък. Ако имате много хартии, книги или други, които вече не ви трябват, предайте ги в предназначените за това пунктове. За всички стари мебели, вещи е добре да поръчате хамалски услуги. Всички фирми за хамалски услуги трябва да изхвърлят тези ненужни мебели и вещи в сметища.

Може да не сте били свидетели на хора, които се изнасят и изхвърлят ненужните си вещи пред кофите за боклук до входа, но има такива случаи в България. Това е много неприятно и трябва да работим то да не се случва повече. Ако имате строителни отпадъци, трябва да си поръчате контейнер за събиране на отпадъци. Не се разочаровайте, ако фирмите за хамалски услуги ви откажат изхвърляне на строителни отпадъци. Те го правят, защото техните камиони са оборудвани за преместване на мебели и вещи, които ще си сложите в дома. Товарното помещение на камиона е чисто и приветливо. Има много други специализирани за това фирми, които предлагат контейнери за отпадъци.

Преместването е свързано с много разходи и трябва да се знае, че изхвърлянето на сметище също се таксува, така че това трябва да се има в предвид при определяне на вашия бюджет за хамалски услуги.
Бъдете разумни и не допускайте грешки, като наемате хамали, които не са специализирани фирми, водейки се от ниската цена, която ще заплатите. Разходите, които правят фирмите за хамалски услуги за да опазят чистотата се калкулират в цената и това е една от причините професионалните фирми за преместване да имат по-високи цени от останалите хамали, които оставят всичко пред кофите.

Също много важно нещо е след пренасянето, хамалите да разопаковат всичко и да си вземат обратно опаковките, за да ги изхвърлят на предназначените за това места. С това процеса по преместване, от гледна точка на опазване чистота на града е завършен.

« Обратно