0.00 лв. Кошница
EN
Меню

Вашето следващо преместване започва със

Обаждане Избор на опаковки Онлайн заявка

Моем да носим

Видове кашони

Видове кашони на пазара в София

Има най-различни видове кашони в София, като състав, форма и предназначение. Можем да започнем със състава. Най-често те се произвеждат от набразден картон, за да бъде по-здрава опаковката. Предлагат се кашони от микровелпапе, двупластно велпапе, трипластно велпапе, петпластно велпапе и седемпластно велпапе. Най-широко разпространените кашони са от трипластно велпапе и петпластно велпапе. Кашони с високо качество на картона и по-добра плътност са подходящи за тежки товари. Плътността прави кашоните също по-здрави, като кашони от петпластово или седемпластово велпапе.

Като форма има в София различни размери кашони от малки кутии, през средно големи кутии, големи кашони, до много големи кашони. Малките кутии са подходящи за съхранение на различни стоки и продукти, или се използват като транспортна опаковка. Средните и големите кашони и кутии най-често се използват за преместване или при транспортиране на товари. Например един от най-разпространените размери кашони за съхранение и при транспортиране е 60х40х40.

Снабдяването с кашони става от магазина за опаковъчни материали или онлайн магазина за опаковки. Не е за препоръчване ползването на кашони от хранителните магазини, нищо че са безплатни. Също така има много фирми за преместване, които предлагат кашони и то на добри цени. Те имат готови на склад различни размери кашони, които можете да ги получите веднага. Производителите на кашони изискват големи количества и срок за изработка, така че ако спешно ви трябват кашони, трябва да ги вземете от магазините за опаковъчни материали.

Кашоните се сглобяват лесно с тиксо, като залепим два по два краищата на кашона или се предлагат кутии, които имат механизъм за сглобяване и не се налага залепване с тиксо.

Голяма част от кашоните могат да се използват повторно, особено кашоните за преместване. Тях можем да използваме за съхранение на някои вещи за по-продължителен период.

Повечето кашони днешно време имат отпечатано име или лого, така че те се използват и с рекламна цел.

« Обратно