Обадете ни се
0888 100 238
0.00 лв. Кошница
EN
Меню

Вашето следващо преместване започва със

Обаждане Избор на опаковки Онлайн заявка

Моем да носим

Видове кашони

Видове кашони на пазара в София

Има най-различни видове кашони в София, като състав, форма и предназначение. Можем да започнем със състава. Най-често те се произвеждат от набразден картон, за да бъде по-здрава опаковката. Предлагат се кашони от микровелпапе, двупластно велпапе, трипластно велпапе, петпластно велпапе и седемпластно велпапе. Най-широко разпространените кашони са от трипластно велпапе и петпластно велпапе. Кашони с високо качество на картона и по-добра плътност са подходящи за тежки товари. Плътността прави кашоните също по-здрави, като кашони от петпластово или седемпластово велпапе.

Като форма има в София различни размери кашони от малки кутии, през средно големи кутии, големи кашони, до много големи кашони. Малките кутии са подходящи за съхранение на различни стоки и продукти, или се използват като транспортна опаковка. Средните и големите кашони и кутии най-често се използват за преместване или при транспортиране на товари. Например един от най-разпространените размери кашони за съхранение и при транспортиране е 60х40х40.

Снабдяването с кашони става от магазина за опаковъчни материали или онлайн магазина за опаковки. Не е за препоръчване ползването на кашони от хранителните магазини, нищо че са безплатни. Също така има много фирми за преместване, които предлагат кашони и то на добри цени. Те имат готови на склад различни размери кашони, които можете да ги получите веднага. Производителите на кашони изискват големи количества и срок за изработка, така че ако спешно ви трябват кашони, трябва да ги вземете от магазините за опаковъчни материали.

Кашоните се сглобяват лесно с тиксо, като залепим два по два краищата на кашона или се предлагат кутии, които имат механизъм за сглобяване и не се налага залепване с тиксо.

Голяма част от кашоните могат да се използват повторно, особено кашоните за преместване. Тях можем да използваме за съхранение на някои вещи за по-продължителен период.

Повечето кашони днешно време имат отпечатано име или лого, така че те се използват и с рекламна цел.

« Обратно