Обадете ни се
0888 100 238
0.00 лв. Кошница
EN
Меню

Вашето следващо преместване започва със

Обаждане Избор на опаковки Онлайн заявка

Моем да носим

Кашони за дома

Кашони за дома

Кашони те имат голямо приложение. Често ги използваме, като опаковки при преместване на дома, както и при складиране на стока или продукция, но не често ги използваме, като материал за изработка на играчки за децата и за съхранение на различни неща в дома. Магазинът ни за кашони предлага различни видове кашони с различни размери и плътност. Можете да си направите много неща за дома от тях. Предлагаме кашони за построяване на къщичка за деца с размери 120/80/100 см. С него може да се забавлява вашето дете.

Вижте нашите кашони за дрехи. Кашоните се използват за съхранение на сезонни дрехи. За блузи, тениски и други дрехи са много подходящи трипластовите кашони с размери 60/40/40. Предлагаме кашон за дрехи, които има закачалка, на която може да си закачите костюмите, ризите, роклите и други дрехи без намачкване. Продуктът е с наименование Кашон за дрехи – гардероб с размери 50/50/100 см.

Може да си закупите кашони за разделно събиране на отпадъци, продуктът е с наименование еко кош. Еко кошовете се използват и за съхранение на дрехи за пране. Това са кашони с отвор на капака за по лесно използване. Може да ги намерите, като продукт в категория кутии – Еко кош.

Кашони за книги са също много разпространен продукт. Ние предлагаме няколко вида кашони, които са подходящи за книги. Първия от тях е кашон за книги с размери 55/29/32 см. Той е изработен от петпластов кашон, за да издържа на тежки товари. За по-лесно носене кашонът има и дръжки. Може да си закупите и кутия за книги с дръжки, която е с размери 34/33/24,5. Тя е с механизъм за сглобяване без залепване с капак и също е изработена от петпластов кашон. Може да се намери в категория кутии. За тези, които не искат кашоните им да имат отвори, предлагаме и други видове кашони подходящи за книги, като петпластови кашони с размери 45/35/32.

Кашони за картини също може да откриете при нас. Те са много подходящи за опаковане на подарък картина или при преместване на дома. С тези кашони може да предпазите вашите картини, снимки или огледала при преместване. Те са три вида размери – малък, среден и голям. Може да ги откриете в категория кашони.

Предлагаме кашони за телевизори и електроника. Също много подходящи при преместване или при складиране. Той е приспособен за различни размери телевизори.

Запознайте се с всичките ни кашони, може някой да ви потрябва за в бъдеще.

« Обратно