Магазин за опаковки

- КАШОНИ,
- АЕРОПЛАСТ

- ТИКСО
- СТРЕЧ ФОЛИО

Вижте повече »

Промоции

Поръчайте хамалски услуги в София

Само за 99,00 лв.
Вижте повече »

Вземете кашони

Моем да носим е водещ доставчик на кашони от три- и петпластно и микровелпапе. Опаковки подходящи за козметика, фармация и химическа промишленост, опаковки за санитария и фаянс, опаковки за електроника, транспортни опаковки, опаковки за машини и машинни елементи, опаковки за дома и офиса. Ние предлагаме качествени опаковки на много добри цени. В производството на тези опаковки са използвани нови технологии и са вложени изцяло рециклируеми и биоразградими материали. Кашоните са изработени от велпапе С, Е , ВС, вълни с бяло и кафяво покритие. Велпапето е естествен продукт, който щади околната среда, икономически е ефективен и 100% рециклируем.

Вижте още

Кашони - употреба

Основното делене на кашоните е по здравина и плътност, като три пластови, пет пластови и крафт. Петпластовите кашони се използват за опаковане на предмети с по-голямо собствено тегло. Издържливи на товар и цялостта им се запазва по време на цялото пренасяне. Трипластовите кашони се използват за по-леки и обемисти, нечупливи вещи. Тези кашони са на по-добри цени.

Вижте още

Опаковки и опаковъчни материали за всякакви цели

За да предпазите предметите си при преместване или транспортиране е много важно да използвате правилните опаковки и опаковъчни материали. Опаковките са важно условие за предпазване на имуществото. При нас, в Чист Ко ООД, може да намерите голямо разнообразие от опаковки и опаковъчни материали на добри цени. Ние Ви предлагаме богат избор на опаковъчни материали – кашони, фолио на балончета, разпенен полиетилен, чували, стреч фолио, велпапе, хартия и други.

Вижте още

Моем да носим доставчик предлага следните услуги - доставка на опаковъчни материали, монтажни дейности, оглед на място, опаковане и опаковки (кашони, тиксо, кутии, стреч фолио, бабъл фолио / пукащо фолио, велпапе, хартия и други) на добри цени.

1. Моем да носим доставчик в София

1.1. Цени за доставка на опаковъчни материали в София от магазин за опаковки на Моем да носим. Начисляват се такси за доставки в София:

  • в размер на 6,00 лв.

1.2. Доставки в страната се заплащат от клиента на куриер. Цените са съгласно ценовата листа на избрания куриер. Те се заплащат от клиента директно на куриера в момента на получаване на пратката.

1.3. Цени за доставка на опаковъчни материали в София - свързана услуга. Тази услуга е допълнителна към предлаганите транспортни услуги и хамалски услуги. Отнася се за опаковъчни материали, които са необходими при преместване за опаковане на вещи или друго имущество. Получавате безплатна доставка от Моем да носим доставчик.

2. Монтажни дейности

Тази услуга е по договаряне и зависи от сложността на монтажа. Предлага се като част от хамалските услуги на Моем да носим. За сложни монтажни дейности използваме външна фирма.

3. Опаковане

Тази услуга се отнася за опаковане на лични вещи, опаковане на бяла техника, компютърна техника, друга техника, опаковане на мека мебел, друго чупливо или лесно наранимо имущество. Могат да се ползват собствени опаковъчни материали или опаковки на моем да носим.

Посетете магазина за опаковъчни материали и се запознайте с всички продукти, които се предлагат. Няма да останете разочаровани.

4. Оглед на място

Предлагаме оглед от наши работници хамали, когато не може да се определи по друг начин поръчката. Огледът ще бъде направен в удобно за клиентите време. На него ще се определи място, цена на преместване и цена на хамали и транспорт.

Препоръчително е за по-големи обекти да се свържете с нас за да Ви бъде изготвена подходяща офертна цена.