Магазин за опаковки

- КАШОНИ,
- АЕРОПЛАСТ

- ТИКСО
- СТРЕЧ ФОЛИО

Вижте повече »

Промоции

Поръчайте хамалски услуги в София

Само за 99,00 лв.
Вижте повече »

Опаковъчни материали - Магазин

За удобство на клиента сме ги разделили на категории опаковки, като кашони, фолио, тиксо, хартия и видове опаковки, като опаковъчно тиксо, двойно залепващо тиксо, хартиено тиксо и т.н.

Може да поръчате онлайн на ниски цени. Доверете ни се!

Вижте още

Хамалски услуги Моем да носим - екип от хамали с опит

Много малко са фирмите, които разполагат с десетки хамали и дългогодишен опит с хамалски услуги. Ние не се притесняваме от обема и сложността на поръчката за хамалски услуги.

Вижте още

Хамалски услугиОпаковъчни материалиТранспортПреместванеХамали

Хамали "Моем да носим". Изберете една от категориите и може да откриете полезна информация за извършваните от нас хамалски услуги и предлагани опаковъчни материали, необходими за вашето преместване.

Хамали с доверие

Хамали с доверие

Хамали, на които може да се доверите днешно време трудно се срещат. Повечето хамали нямат необходимия опит и необходимата бързина за да се справят с поставените задачи. Ние от Моем да носим предлагаме опитни хамали, които могат да се справят с всяка поставена задача и да изпълняват трудни поръчки. Имаме необходимото самочувствие, защото разполагаме с необходимата техника за справяне с всяка работа.

Вижте повече »

Кашони - от какво се правят и как да ги използваме

Кашони - от какво се правят и как да ги използваме

Има най-различни видове кашони, като състав, форма и предназначение. Можем да започнем със състава. Най-често те се произвеждат от набразден картон, за да бъде по-здрава опаковката. Предлагат се кашони от микровелпапе, двупластно велпапе, трипластно велпапе, петпластно велпапе и седемпластно велпапе. Най-широко разпространените кашони са от трипластно велпапе и петпластно велпапе. Кашони с високо качество на картона и по-добра плътност са подходящи за тежки товари. Това са кашони от петпластово ...

Вижте повече »

Най-честите притеснения при избора на хамали

Най-честите притеснения при избора на хамали

Ако планирате да се премествате, най-вероятно мислите за много неща. В допълнение към това, което трябва да се направи, е съвсем естествено да има няколко притеснения, които ви минават през ума. Ние хамали Моем да носим помогнахме на стотици семейства да започнат ново начало. Ето четири от най-честите притеснения, които хората имат относно избора на хамалски услуги и как нашите хамали могат да ви помогнат.

Вижте повече »

Как да избегнем измамите при фирмите за хамали

Как да избегнем измамите при фирмите за хамали

Преместването е голямо предизвикателство. Човек е много емоционален по време на преместването, така че трябва да сте сигурни, че мислите логично за всички аспекти на процеса по преместване. Понякога компаниите за хамали, по точно тези, които правят нощни премествания, се възползват от нищо неподозиращите хора. Хамали Моем да носим не иска това да ви се случи. Ето няколко примера, които ви препоръчваме за да избегнете измама.

Вижте повече »

Важни стъпки при преместване

Важни стъпки при преместване

При преместване на дома спалнята може да отнеме много време и енергия. Там се намират всичките ви дрехи, които трябва да подредите. Независимо от това, колко са спалните и мебелите, с добър подход и правилните материали е възможно безпроблемното опаковане и преместване на спалните. По-долу сме изброили, какво е необходимо да се направи при едно преместване.

Вижте повече »

Хамалски услуги - Видове

Хамалски услуги - Видове

Фирмите за хамалски услуги са създадени за да помагат на хората и бизнеса при преместване на дома и тяхното имущество от едно място на друго. Големите фирми за хамалски услуги предлагат всичко, което включва едно преместване, като опаковане, товарене, транспортиране, разтоварване, разопаковане и всичко необходимо свързано с процеса на пренасяне. Допълнителните услуги могат да включват монтаж, демонтаж, почистване на мястото и складовите съоръжения, доставка на опаковъчни материали и други подоб ...

Вижте повече »

Кашони, аеропласт, разпенен полиетилен, стреч фолио, чували и тиксо – съвети, как да опаковаме

Кашони, аеропласт, разпенен полиетилен, стреч фолио, чували и тиксо – съвети, как да опаковаме

Многогодишният ни опит в услугите по преместване е предимство и поради това знаем, какво е необходимо за едно преместване. Ще ви посъветваме също, как да предпазите предметите си при пренасяне и транспортиране и кои са подходящите опаковъчни материали за вашите вещи / имущество. Най-често използваните от нас опаковъчни материали са кашони, картонени кутии, аеропласт (бабъл фолио), разпенен полиетилен, стреч фолио, чували, специални хартии, найлон и тиксо. По-долу ще посочим предназначението на т ...

Вижте повече »
Показване на резултати от (1 - 7). Общо записи (9), общо страници (2).