Магазин за опаковки

- КАШОНИ,
- АЕРОПЛАСТ

- ТИКСО
- СТРЕЧ ФОЛИО

Вижте повече »

Промоции

Поръчайте хамалски услуги в София

Само за 99,00 лв.
Вижте повече »

Опаковъчни материали - Магазин

За удобство на клиента сме ги разделили на категории опаковки, като кашони, фолио, тиксо, хартия и видове опаковки, като опаковъчно тиксо, двойно залепващо тиксо, хартиено тиксо и т.н.

Може да поръчате онлайн на ниски цени. Доверете ни се!

Вижте още

Хамалски услуги Моем да носим - екип от хамали с опит

Много малко са фирмите, които разполагат с десетки хамали и дългогодишен опит с хамалски услуги. Ние не се притесняваме от обема и сложността на поръчката за хамалски услуги.

Вижте още

Хамалски услугиОпаковъчни материалиТранспортПреместванеХамали

Хамали "Моем да носим". Изберете една от категориите и може да откриете полезна информация за извършваните от нас хамалски услуги и предлагани опаковъчни материали, необходими за вашето преместване.

Хамали с доверие

Хамали с доверие

Хамали, на които може да се доверите днешно време трудно се срещат. Повечето хамали нямат необходимия опит и необходимата бързина за да се справят с поставените задачи. Ние от Моем да носим предлагаме опитни хамали, които могат да се справят с всяка поставена задача и да изпълняват трудни поръчки. Имаме необходимото самочувствие, защото разполагаме с необходимата техника за справяне с всяка работа.

Вижте повече »

Как да избегнем измамите при фирмите за хамали

Как да избегнем измамите при фирмите за хамали

Преместването е голямо предизвикателство. Човек е много емоционален по време на преместването, така че трябва да сте сигурни, че мислите логично за всички аспекти на процеса по преместване. Понякога компаниите за хамали, по точно тези, които правят нощни премествания, се възползват от нищо неподозиращите хора. Хамали Моем да носим не иска това да ви се случи. Ето няколко примера, които ви препоръчваме за да избегнете измама.

Вижте повече »

Хамали - големи поръчки

Хамали - големи поръчки

Хамали способни да изпълняват големи поръчки. При избора на хамалски услуги, има много важни обстоятелства, с които всеки трябва да се съобрази. При големите поръчки, трябва клиентите да са по-внимателни в избора на фирма за хамалски услуги. Възможностите, с който разполага всяка фирма за хамалски услуги са различни. Опитът, с който разполагат хамалите на фирмите предлагащи услуги по преместване е различен. Важно е да се знае, с какви транспортни средства, помощни средства (палетни колички, тр ...

Вижте повече »
Показване на резултати от (1 - 3). Общо записи (3), общо страници (1).