Магазин за опаковки

- КАШОНИ,
- АЕРОПЛАСТ

- ТИКСО
- СТРЕЧ ФОЛИО

Вижте повече »

Промоции

Поръчайте хамалски услуги в София

Само за 99,00 лв.
Вижте повече »

Опаковъчни материали - Магазин

За удобство на клиента сме ги разделили на категории опаковки, като кашони, фолио, тиксо, хартия и видове опаковки, като опаковъчно тиксо, двойно залепващо тиксо, хартиено тиксо и т.н.

Може да поръчате онлайн на ниски цени. Доверете ни се!

Вижте още

Хамалски услуги Моем да носим - екип от хамали с опит

Много малко са фирмите, които разполагат с десетки хамали и дългогодишен опит с хамалски услуги. Ние не се притесняваме от обема и сложността на поръчката за хамалски услуги.

Вижте още

Хамалски услугиОпаковъчни материалиТранспортПреместванеХамали

Хамали "Моем да носим". Изберете една от категориите и може да откриете полезна информация за извършваните от нас хамалски услуги и предлагани опаковъчни материали, необходими за вашето преместване.

Важни стъпки при преместване

Важни стъпки при преместване

При преместване на дома спалнята може да отнеме много време и енергия. Там се намират всичките ви дрехи, които трябва да подредите. Независимо от това, колко са спалните и мебелите, с добър подход и правилните материали е възможно безпроблемното опаковане и преместване на спалните. По-долу сме изброили, какво е необходимо да се направи при едно преместване.

Вижте повече »

Преместване в София

Преместване в София

Ако ви интересува коя фирма за преместване да изберете, хамалите от Моем да носим са точният избор. Трябва да имате доверие на хамалите, които преместват личните ви вещи, затова ние гарантираме за добре свършена работа. Нашите хамали са с добър опит при преместване на офиси и преместване на апартаменти. Работим с много институции и имаме целогодишни договори с тях. При нас получавате също и застраховка за вещите си при преместване.

Вижте повече »
Показване на резултати от (1 - 2). Общо записи (2), общо страници (1).