Магазин за опаковки

- КАШОНИ,
- АЕРОПЛАСТ

- ТИКСО
- СТРЕЧ ФОЛИО

Вижте повече »

Промоции

Поръчайте хамалски услуги в София

Само за 99,00 лв.
Вижте повече »

Моем да носим доставчик

Бързи доставки в рамките на София на ниски цени. Доставки на опаковъчни материали, преместване на бяла техника, преместване на всяко имущество. Научете повече за Моем да носим доставчик.

Вижте още

Опаковъчни материали - Магазин

За удобство на клиента сме ги разделили на категории опаковки, като кашони, фолио, тиксо, хартия и видове опаковки, като опаковъчно тиксо, двойно залепващо тиксо, хартиено тиксо и т.н.

Може да поръчате онлайн на ниски цени. Доверете ни се!

Вижте още

Подбор на работници за преместване в София

Първият етап при подбор на хамали в София е обявяване на свободна позиция. Обявата се разпространява главно по интернет. Обявата е стандартна, съдържа подробна информация за позицията, наименование на работодателя и вид дейност на фирмата предлагаща хамалски услуги и преместване, изисквания на работодателя

Вижте още

Безплатен оглед

Не се колебайте да се обадите или да ни пишете. За ваше удобство ние можем да изпратим наши работници хамали, които ще направят оглед в удобно за Вас време и да определят на място цените за преместване на дома или преместване на офиса.
За тези от вас, които използват редовно нашите хамалски услуги, ще има преференциални цени.

Вижте още

Хамалски услуги в София и страната

Условно ги разделяме на услуги в София; в страната; тежки товари

Хамалски услуги в София - заплащане на час

Услуги с транспорт и безтранспорт. Важна особеност за новите клиенти е заложеното минимално време за заплащане. Началото на изпълнение е момента на пристигане на адреса.

Хамали в София е самостоятелна услуга, която включва само наши работници. Има заложено минимално време на заплащане от 3 часа. Ако поръчката е под определения минимум, крайната цена, независимо от броя отработени часове, ще се изчисли на база три часа.
Цена на час за един работник от 12.00 лв. до 15.00 лв.

Хамали с транспорт в София включва работници и транспортно средство необходимо за изпълнение на поръчката. Заложеното минимално време за заплащане е 2 часа.
Цена на час за един работник и един камион от 37.00 лв. до 45.00 лв.

Хамалски услуги извън София – комбинирано заплащане (транспортът се заплаща на километър, хамали на час)

Услугите извън София се заплащат и в двете посоки. Времето започва да тече в момента на пристигане на адреса.

Междуградски премествания с транспортно средство и работници хамали. Задължително условие е услугата да започне и приключи в рамките на един ден при изминати над 100 км. в двете посоки. Ако разстоянието е по-малко вижте условията на Хамалски услуги в града. Цена на час за един работник - 12.00 лв. Транспортно средство за един километър - 0.70 лв.

Големи премествания. Тези хамалски услуги са индивидуални според размера на товара, броя на работниците хамали, честотата на заявките и клиента. За допълнителна информация се свържете с управителя на „ЧИСТ КО” ООД.

Хамалски услуги за тежки товари – комбинирано заплащане (работници хамали плюс добавка за тежки товари)

Цените за тежки товари се определят в зависимост от начина на пренасяне на товара. Дали се ползват само работници или машини за вдигане и пренасяне на тежки товари (хамали плюс специализирани машини). Най-често е необходим оглед за определяне броя на работниците хамали и необходимата техника (транспортни и палетни колички).

Примери за заплащане на хамалски услуги за тежки товари

А. Без използване на специализирана техника
Надбавка за тежест на единичен товар над 150 кг. – 0.50 лв./кг.
Цена на час за един работник от 12.00 лв. до 15.00 лв.
При трудно достъпни места и липса на достатъчно пространство за преминаване на специализираните колички, машини или транспортни средства.

Б. Използване на специализирана техника
Надбавка за тежест на единичен товар от 200 кг. до 400 кг. (преместван със специализирана техника и работници) – 0.50 лв./кг.
Цена на час за един работник от 12.00 лв. до 15.00 лв.
*Броя на работниците е по-малък от хамалски услуги без използване на специализирана техника

Надбавка хамалски услуги в ЕС

Хамалски услуги в Европа имат надбавка от 80 %. Към цената на хамалски услуги в България има надбавка 70%, когато услугата се извършва на територията на друга държава от Европа.