Магазин за опаковки – бул. Симеоновско шосе №68

Продажба на едро и дребно на опаковъчни материали. Голямо разнообразие от качествени опаковки на ниски цени. Удобно парко място, което позволява снабдяването на клиентите да става бързо и лесно. Предлагат се на различни размери и плътност кашони, кутии, тиксо и аеропласт. Също и други предпазни материали, като стреч фолио с различно тегло и чували от полиетилен и сезал на брой.

Консултация и заявка за хамалски услуги и транспорт. Поръчка на служители за услугите опаковане, монтаж и демонтаж на мебели.

Вземете оферта за услугите, които са ви необходими на адрес: бул. Симеоновско шосе № 68.

Вижте още

Кашони, аеропласт, разпенен полиетилен, стреч фолио, чували и тиксо – съвети, как да опаковаме!

Препоръчваме да се запознаете с тях, за да предпазите имуществото си от повреди.

Вижте още

Кашони - употреба

Основното делене на кашоните е по здравина и плътност, като три пластови, пет пластови и крафт. Петпластовите кашони се използват за опаковане на предмети с по-голямо собствено тегло. Издържливи на товар и цялостта им се запазва по време на цялото пренасяне. Трипластовите кашони се използват за по-леки и обемисти, нечупливи вещи. Тези кашони са на по-добри цени.

Вижте още

Промоции

Следете нашите месечни промоции и се възползвайте от предоставените ви отстъпки. Стремим се да поддържаме едни от най-добрите цени на транспортни и хамалски услуги. Стараем се, да се доближим максимално до вашите очаквания за цени на преместване на жилища и цени на опаковъчни материали.

Вижте още

Промоции на тиксо

Вземете пакет опаковъчно и пакет двойнолепящо тиксо на нови по-добри цени. Количеството има значение! Запознайте се и с другите видове опаковъчни материали, които предлагаме.

Вижте още

Аеропласт или бабъл фолио (фолио на балончета), предпазни опаковъчни материали с отлични свойства за защита на различни повърхности. Високото качество на бабъл фолиото го прави подходящ за перфектна защита на всеки продукт или предмет. Ширина на ролката от 100 см. и желаната от клиента дължина.
Предлагаме аеропласт с различни размери на балоните - малки, средни и големи балони бабъл фолио; брой на слоя – два или повече слоя; вид на слоя – фолио (полиетилен), каширан с велпапе и каширан с разпенен полиетилен аеропласт.

Разпенен полиетилен с отлични характеристики. Полиетиленът се предлага на квадратен метър в дебелини от 1 мм; 2 мм; 3 мм и 5 мм. Предлага се каширан с HD фолио и каширан с аеропласт разпенен полиетилен.

Аеропласт, двупластов 100 м.60.00 лв. 48.00 лв.
Аеропласт, двупластов 100 м.
Бабъл фолио 60 гр.100 квадратни метри. Подходящо при опаковане на чупливи вещи.
Аеропласт, трипластов, едри балони 50 м.60.00 лв.
Аеропласт, трипластов, едри балони 50 м.
Едри балони бабъл фолио, подходящо за опаковане на силно чупливи вещи. Ширина 1,00 м. дължина 50 м. Диаметър на балончето 25 мм.
Аеропласт, двупластов, 60 гр/м20.60 лв.
Аеропласт, двупластов, 60 гр/м2
Бабъл фолио 60 гр. на квадратен метър (цени за ширина 100 см.). Подходящо при опаковане на чупливи вещи. Предлага се на линеен метър.
Аеропласт, трипластов, 100 гр/м20.66 лв.
Аеропласт, трипластов, 100 гр/м2
Аеро - фолио 100 гр/м2, трипластово, за опаковане на чупливи вещи. Продава се на квадратен метър.
Аеропласт, трипластов, едри балони1.38 лв.
Аеропласт, трипластов, едри балони
Едри балони бабъл фолио, подходящо за опаковане на силно чупливи вещи. Ширина 1,50 м. и 1,00 м. Диаметър на балончето 25 мм. Предлага се на квадратен метър.
Аеропласт, двупластов с крафт1.62 лв.
Аеропласт, двупластов с крафт
Каширано с крафт картон (високо качествен) бабъл фолио. Предлага се на квадратен метър. Ширина 1 метър.
Разпенен полиетилен, 1 мм.0.30 лв.
Разпенен полиетилен, 1 мм.
Разпенен полиетилен за изолация и опаковане. С дебелина 1 мм. и ширина един метър. Цена за квадратен метър.
Разпенен Полиетилен, 2 мм.0.42 лв.
Разпенен Полиетилен, 2 мм.
Материал за изолация и опаковане на чупливи вещи. Разпенен полиетилен с дебелина 2 мм. и ширина 1 метър, предлага се на цена за квадратен метър.
Разпенен Полиетилен, 3 мм.0.54 лв.
Разпенен Полиетилен, 3 мм.
Разпенен полиетилен с дебелина 3 мм. и ширина 1 м. Предлага се на квадратен метър. Подходящ за опаковъне на мека мебел и чупливи вещи.
Разпенен Полиетилен, 5 мм.0.96 лв.
Разпенен Полиетилен, 5 мм.
Предназначен за опаковъне на чупливи вещи и мебели. Разпенен полиетилен с дебелина 5 мм. и широчина 100 см. Продава се на квадратен метър.
Показване на резултати от (1 - 10). Общо записи (13), общо страници (2).