Магазин за опаковки – бул. Симеоновско шосе №68

Продажба на едро и дребно на опаковъчни материали. Голямо разнообразие от качествени опаковки на ниски цени. Удобно парко място, което позволява снабдяването на клиентите да става бързо и лесно. Предлагат се на различни размери и плътност кашони, кутии, тиксо и аеропласт. Също и други предпазни материали, като стреч фолио с различно тегло и чували от полиетилен и сезал на брой.

Консултация и заявка за хамалски услуги и транспорт. Поръчка на служители за услугите опаковане, монтаж и демонтаж на мебели.

Вземете оферта за услугите, които са ви необходими на адрес: бул. Симеоновско шосе № 68.

Вижте още

Кашони, аеропласт, разпенен полиетилен, стреч фолио, чували и тиксо – съвети, как да опаковаме!

Препоръчваме да се запознаете с тях, за да предпазите имуществото си от повреди.

Вижте още

Кашони - употреба

Основното делене на кашоните е по здравина и плътност, като три пластови, пет пластови и крафт. Петпластовите кашони се използват за опаковане на предмети с по-голямо собствено тегло. Издържливи на товар и цялостта им се запазва по време на цялото пренасяне. Трипластовите кашони се използват за по-леки и обемисти, нечупливи вещи. Тези кашони са на по-добри цени.

Вижте още

Промоции

Следете нашите месечни промоции и се възползвайте от предоставените ви отстъпки. Стремим се да поддържаме едни от най-добрите цени на транспортни и хамалски услуги. Стараем се, да се доближим максимално до вашите очаквания за цени на преместване на жилища и цени на опаковъчни материали.

Вижте още

Промоции на тиксо

Вземете пакет опаковъчно и пакет двойнолепящо тиксо на нови по-добри цени. Количеството има значение! Запознайте се и с другите видове опаковъчни материали, които предлагаме.

Вижте още

Кашони, кутии, аеропласт, стреч фолио, найлон, разпенен полиетилен, тиксо, чували, еко кош, велпапе и други опаковки може да откриете в нашия онлайн магазин за опаковъчни материали. Стремим се да предложим на клиентите сигурно онлайн пазаруване на ниски цени. При „Моем да носим” ще намерите подходящите за вас размери опаковки. ЦЕНИ С ДДС!

ИЗБЕРЕТЕ КАТЕГОРИЯ ОТ МЕНЮТО!

Диспенсер за стреч фолио, професионален 114.00 лв.
Диспенсер за стреч фолио, професионален
Диспенсер за стреч фолио, професионален с права дръжка. Здрава метална основа с олекотена сплав и ергономична дръжка. Удобен за многократна употреба.
Опаковъчна хартия3.00 лв.
Опаковъчна хартия
Амбалажна хартия цени на пакет, подходяща за опаковане. Размер 70x100 см. Предлага се на пакет от 20 листи.
Аеропласт, трипластов, едри балони1.38 лв.
Аеропласт, трипластов, едри балони
Едри балони бабъл фолио, подходящо за опаковане на силно чупливи вещи. Ширина 1,50 м. и 1,00 м. Диаметър на балончето 25 мм. Предлага се на квадратен метър.
Кутия, малка, 13/11/4,5 см.0.42 лв.
Кутия, малка, 13/11/4,5 см.
Малка кутия за съхранение на дребни вещи: бижута, документи и други. Бързо и лесно сглобяване без лепене.
Хоби лента, текстилна 3M™, 50x50 13.80 лв.
Хоби лента, текстилна 3M™, 50x50
Удобна при употреба - къса се с ръка. Текстилна лента, широко приложима, която незабавно залепва към широк спектър от повърхности и лепило каучук.
Макетен нож, професионален7.2 лв.
Макетен нож, професионален
Професионален макетен нож, изработен от здрава алуминиева сплав с автоматична функция за заключване. Режещите ножчета са изработени от стомана.
Кашони с дръжки, класьори, 55/29/332.58 лв.
Кашони с дръжки, класьори, 55/29/33
Много здрави кашони за архивиране на класьори. Побира 8 пълни класьора. Размери в см. - 55 дължина / 29 ширина / 33 височина.
Плик с аеропласт 21х14.5, C 130.30 лв.
Плик с аеропласт 21х14.5, C 13
Плик с аеропласт С 13. Air Bag плик с въздушни мехури, СМЗ, кафяв, 21 х 14.50 мм.
Тиксо, стъклофибърни влакна, 48х509.00 лв.
Тиксо, стъклофибърни влакна, 48х50
Усилено тиксо 48 мм. 50 м. Предназначено е за тежки натоварвания, за привързване и закрепване при транспорт. Лепило синтетичен каучук.
Кашони, трипластови, 60/40/40 см.2.28 лв.
Кашони, трипластови, 60/40/40 см.
Стандартни трипластови кашони за по-обемни, но леки вещи. Спално бельо, дрехи и други. Размери в см. - 60 дължина / 40 ширина / 40 височина.
Показване на резултати от (61 - 70). Общо записи (121), общо страници (13).