Магазин за опаковки – бул. Симеоновско шосе №68

Продажба на едро и дребно на опаковъчни материали. Голямо разнообразие от качествени опаковки на ниски цени. Удобно парко място, което позволява снабдяването на клиентите да става бързо и лесно. Предлагат се на различни размери и плътност кашони, кутии, тиксо и аеропласт. Също и други предпазни материали, като стреч фолио с различно тегло и чували от полиетилен и сезал на брой.

Консултация и заявка за хамалски услуги и транспорт. Поръчка на служители за услугите опаковане, монтаж и демонтаж на мебели.

Вземете оферта за услугите, които са ви необходими на адрес: бул. Симеоновско шосе № 68.

Вижте още

Кашони, аеропласт, разпенен полиетилен, стреч фолио, чували и тиксо – съвети, как да опаковаме!

Препоръчваме да се запознаете с тях, за да предпазите имуществото си от повреди.

Вижте още

Кашони - употреба

Основното делене на кашоните е по здравина и плътност, като три пластови, пет пластови и крафт. Петпластовите кашони се използват за опаковане на предмети с по-голямо собствено тегло. Издържливи на товар и цялостта им се запазва по време на цялото пренасяне. Трипластовите кашони се използват за по-леки и обемисти, нечупливи вещи. Тези кашони са на по-добри цени.

Вижте още

Промоции

Следете нашите месечни промоции и се възползвайте от предоставените ви отстъпки. Стремим се да поддържаме едни от най-добрите цени на транспортни и хамалски услуги. Стараем се, да се доближим максимално до вашите очаквания за цени на преместване на жилища и цени на опаковъчни материали.

Вижте още

Промоции на тиксо

Вземете пакет опаковъчно и пакет двойнолепящо тиксо на нови по-добри цени. Количеството има значение! Запознайте се и с другите видове опаковъчни материали, които предлагаме.

Вижте още

Тиксо за ръчно опаковане на кашони, кутии, торби и други при транспорт и складиране. Самозалепващите опаковъчни ленти са произведени от висококачествени суровини. Лепилото е устойчиво на температурни и други влияния. В зависимост от предназначението или повърхността, на която ще бъде залепено тиксото, трябва да се избере опаковъчно тиксо с подходящо вид лепило.
Предлаганите тикса са с широко приложение и може да се използват при пакетиране в производството, складирането и бита. Предлагаме от различни ширини и дължини тиксо в двата цвята прозрачно и кафяво, акрилно тиксо, солвент тиксо и хот мелт тиксо. Предлагаме още хартиено тиксо и двойно-лепящо тиксо.

Тиксо, акрилно, 48х601.20 лв.
Тиксо, акрилно, 48х60
Самозалепващи ленти с акрилно (на водна основа) лепило 48 мм. 60 м. на добри цени. Цвят на лентата прозрачно.
Тиксо, акрилно, пакет от 6 бр.7.20 лв. 6.12 лв.
Тиксо, акрилно, пакет от 6 бр.
Опаковъчни самозалепващи ленти - цена за пакет от 6 бр. Тиксо с лепило на водна основа с размер 48х60, прозрачно и кафяво.
Тиксо, солвент, 48х601.68 лв.
Тиксо, солвент, 48х60
Силно залепваща прозрачна и кафява лента с лепило каучук. Ширина 48 мм. и 60 м. дължина. Издръжливост на лепилото от -30 до +50 градуси.
Тиксо, хартиено, 45х201.08 лв.
Тиксо, хартиено, 45х20
Тиксо хартиено - икономична разфасовка 45 мм. 20 м. Подходящо при ремонт. Тип на лепилото солвент.
Тиксо, хартиено, 45х401.98 лв.
Тиксо, хартиено, 45х40
Хартиено тиксо 45 мм. ширина и 40 м. дължина. Подходящо при ремонт. Тип на лепилото солвент.
Тиксо, Deli, 48х662.46 лв.
Тиксо, Deli, 48х66
Безшумно тиксо за опаковане, подходящо за залепване на кашони.
Тиксо, Scotch, безшумно, 50х664.56 лв.
Тиксо, Scotch, безшумно, 50х66
Опаковъчно тиксо Scotch, 50 мм. широко, 66 м. дължина. Силно залепващо и подходящо за опаковане на кашони.
Тиксо, PVC, 48х605.46 лв.
Тиксо, PVC, 48х60
Здрава самозалепваща лента с ширина 48 мм. и дължина 65 м. и лепило с високо качество. Тиксото е прозрачно и походящо за опаковане на кашони.
Тиксо, PVC, 75х605.46 лв.
Тиксо, PVC, 75х60
Здрава самозалепваща лента с ширина 75 мм. и дължина 60 м. и лепило с високо качество. Тиксото е прозрачно и походящо за опаковане на кашони.
Тиксо, текстилна нишка, 48х102.28 лв.
Тиксо, текстилна нишка, 48х10
Размери 48 мм. 10 м. Отлично слепване при груби и глатки повърхности. С текстилна нишка за здравина и лепило синтетичен каучук. Удобно при употреба - къса се с ръка.
Показване на резултати от (1 - 10). Общо записи (17), общо страници (2).