Магазин за опаковки – бул. Симеоновско шосе №68

Продажба на едро и дребно на опаковъчни материали. Голямо разнообразие от качествени опаковки на ниски цени. Удобно парко място, което позволява снабдяването на клиентите да става бързо и лесно. Предлагат се на различни размери и плътност кашони, кутии, тиксо и аеропласт. Също и други предпазни материали, като стреч фолио с различно тегло и чували от полиетилен и сезал на брой.

Консултация и заявка за хамалски услуги и транспорт. Поръчка на служители за услугите опаковане, монтаж и демонтаж на мебели.

Вземете оферта за услугите, които са ви необходими на адрес: бул. Симеоновско шосе № 68.

Вижте още

Кашони, аеропласт, разпенен полиетилен, стреч фолио, чували и тиксо – съвети, как да опаковаме!

Препоръчваме да се запознаете с тях, за да предпазите имуществото си от повреди.

Вижте още

Кашони - употреба

Основното делене на кашоните е по здравина и плътност, като три пластови, пет пластови и крафт. Петпластовите кашони се използват за опаковане на предмети с по-голямо собствено тегло. Издържливи на товар и цялостта им се запазва по време на цялото пренасяне. Трипластовите кашони се използват за по-леки и обемисти, нечупливи вещи. Тези кашони са на по-добри цени.

Вижте още

Промоции

Следете нашите месечни промоции и се възползвайте от предоставените ви отстъпки. Стремим се да поддържаме едни от най-добрите цени на транспортни и хамалски услуги. Стараем се, да се доближим максимално до вашите очаквания за цени на преместване на жилища и цени на опаковъчни материали.

Вижте още

Промоции на тиксо

Вземете пакет опаковъчно и пакет двойнолепящо тиксо на нови по-добри цени. Количеството има значение! Запознайте се и с другите видове опаковъчни материали, които предлагаме.

Вижте още

Тиксо за ръчно опаковане на кашони, кутии, торби и други при транспорт и складиране. Самозалепващите опаковъчни ленти са произведени от висококачествени суровини. Лепилото е устойчиво на температурни и други влияния. В зависимост от предназначението или повърхността, на която ще бъде залепено тиксото, трябва да се избере опаковъчно тиксо с подходящо вид лепило.
Предлаганите тикса са с широко приложение и може да се използват при пакетиране в производството, складирането и бита. Предлагаме от различни ширини и дължини тиксо в двата цвята прозрачно и кафяво, акрилно тиксо, солвент тиксо и хот мелт тиксо. Предлагаме още хартиено тиксо и двойно-лепящо тиксо.

Тиксо, цветно, акрилно 48х601.32 лв.
Тиксо, цветно, акрилно 48х60
Цветно тиксо 48 мм. на 60 м. - бяло, синьо, червено, зелено, жълто. Акрилно лепило.
Тиксо, акрилно, 48х601.20 лв.
Тиксо, акрилно, 48х60
Самозалепващи ленти с акрилно (на водна основа) лепило 48 мм. 60 м. на добри цени. Цвят на лентата прозрачно.
Тиксо, акрилно, пакет от 6 бр.7.20 лв. 6.12 лв.
Тиксо, акрилно, пакет от 6 бр.
Опаковъчни самозалепващи ленти - цена за пакет от 6 бр. Тиксо с лепило на водна основа с размер 48х60, прозрачно и кафяво.
Тиксо, солвент, 48х601.68 лв.
Тиксо, солвент, 48х60
Силно залепваща прозрачна и кафява лента с лепило каучук. Ширина 48 мм. и 60 м. дължина. Издръжливост на лепилото от -30 до +50 градуси.
Тиксо, хартиено, 48х401.92 лв.
Тиксо, хартиено, 48х40
Тиксо хартиено - икономична разфасовка 48 мм. 40 м. Подходящо при ремонт. Тип на лепилото солвент.
Тиксо, хартиено, 48х402.70 лв.
Тиксо, хартиено, 48х40
Хартиено тиксо 48 мм. ширина и 40 м. дължина. Много силно залепващо. Тип на лепилото солвент.
Тиксо, PVC, 48х605.46 лв.
Тиксо, PVC, 48х60
Здрава самозалепваща лента с ширина 48 мм. и дължина 65 м. и лепило с високо качество. Тиксото е прозрачно и походящо за опаковане на кашони.
Тиксо, PVC, 75х605.46 лв.
Тиксо, PVC, 75х60
Здрава самозалепваща лента с ширина 75 мм. и дължина 60 м. и лепило с високо качество. Тиксото е прозрачно и походящо за опаковане на кашони.
Тиксо, текстилна нишка, 48х102.28 лв.
Тиксо, текстилна нишка, 48х10
Размери 48 мм. 10 м. Отлично слепване при груби и глатки повърхности. С текстилна нишка за здравина и лепило синтетичен каучук. Удобно при употреба - къса се с ръка.
Тиксо, текстилна нишка, 48х254.68 лв.
Тиксо, текстилна нишка, 48х25
Размери 48 мм. 25 м. Отлично слепване при груби и глатки повърхности. С текстилна нишка за здравина и лепило синтетичен каучук. Удобно при употреба - къса се с ръка.
Показване на резултати от (1 - 10). Общо записи (14), общо страници (2).