Магазин за опаковки

- КАШОНИ,
- АЕРОПЛАСТ

- ТИКСО
- СТРЕЧ ФОЛИО

Вижте повече »

Промоции

Поръчайте хамалски услуги в София

Само за 99,00 лв.
Вижте повече »

Хамалски услуги

Хамали Моем да носим. Може да откриете полезна информация за извършваните от нас хамалски услуги и предлагани опаковъчни материали, необходими за вашето преместване.

Вижте още

Имидж на фирмите за хамалски услуги

Всяка една фирма за преместване и хамалски услуги се нуждае от добър организационен образ, който веднъж изграден, се превръща в изключителен ресурс за фирмата, който може да се използва многократно в най – различни ситуации и да представя хамалите в добра светлина. Добрият организационен имидж също така означава истински и верни “приятели” на фирмата за хамалски услуги, в чието лице се крият и перспективи за добри позиции на пазара за преместване и хамалски услуги. Важно е да се подчертае, че един вече утвърден имидж се сменя много бавно. Това обикновено отнема около 2 – 3 години.

Хубаво е имиджът на хамалите да се разграничава от репутацията. По своето същетво първият е просто образ на компанията за хамали, изграден в различните публики и потребители на хамалски услуги. При репутацията става въпрос за удовлетвореност от качеството на предоставените хамалски услуги, което я прави едно доста по – различно понятие от организационния имидж.

По своето същество обаче организационният имидж на фирмата за хамали и преместване може да се отнася за всякакъв вид дейност. Самият термин “имидж” идва от латинското image – образ.
В този ред на мисли изграждането на положителен образ на компанията за хамали и хамалски услуги сред различните публики е задача от изключителна важност за всички мениджъри и рекланми специалисти в сферата на пренасянето. И това е така, защото този образ на хамалите и фирмите за хамалски услуги не е черно бял, а представлява феерия от цветове, които могат да бъдат с най – различна окраска. Защото този образ на хамалите съдържа оценка, която може да е както положителна, така и отрицателна. Затова от изключителна важност за всеки ПР специалист в сферата на хамалските услуги е да създаде една устойчива и положителна визия на фирмата за преместване в очите на потребителите, а това е резултат на продължителна и усърдна работа.