Магазин за опаковки

- КАШОНИ,
- АЕРОПЛАСТ

- ТИКСО
- СТРЕЧ ФОЛИО

Вижте повече »

Промоции

Поръчайте хамалски услуги в София

Само за 99,00 лв.
Вижте повече »

Хамали цени и промоции!

Хамали и транспорт - промоция за количество: За 99.00 лв.

*до два броя бяла техника или мека мебел

За определяне хамали цени или транспортни услуги цени, ние се влияем и от мястото и вида на преместването:

  • преместване в рамките на София;
  • преместване в страната;
  • преместване в ЕС

Преди да използвате някоя от нашите услуги хамали и транспорт, Вие трябва да се запознаете с нашите редовни цени. Ценовата ставка за хамалските услуги е "час" (от 12.00 лв. до 15.00 лв.), за транспортни услуги в града е "час" (30.00 лв.), а транспортни услуги в страната "километър" (0.70 лв.). Преместване в чужбина и преместване на големи обекти (офиси и апартаменти) най-често се извършва след изготвена и одобрена оферта. Нашите хамали са много бързи и вие печелите от това.

За лесно ориентиране в цените на хамали и цените на цялостно преместване сме създали таблици за калкулация. От тях всеки можете да изчисли приблизителните цени на хамалски услуги и транспортни услуги. Както стана ясно ценовите листи за хамали се определят на човеко час в София, но хамалските услуги в страната може и по договаряне. По подобен начин се формира и цената на транспортните услуги. Цени на транспорт за хамалски услуги в София се заплаща на час, а транспортни услуги в страната може и по договаряне. Причина за това са добрите условия, които предлагаме на редовни клиенти.

Определянето на цената за преместване зависи и от следното:

  • При използване на работници без наш транспорт минимума за хамали цени, които се заплаща е три часа;
  • При предмети с високо собствено тегло, хамали цени се определят по телефона или след предварителен оглед на обекта и оценка от наш служител.

Не се колебайте да се обадите или да ни пишете. За ваше удобство ние можем да изпратим наш служител, който да направи оглед в удобно за Вас време и да определи на място цената на преместване. Препоръчително е при по-големи обекти да се свържете с нас за да Ви бъде изготвена подходяща офертна цена.
За тези от вас, които използват редовно нашите хамалски услуги ще има преференциални за транспорт и хамали цени.