Магазин за опаковки

- КАШОНИ,
- АЕРОПЛАСТ

- ТИКСО
- СТРЕЧ ФОЛИО

Вижте повече »

Промоции

Поръчайте хамалски услуги в София

Само за 99,00 лв.
Вижте повече »

Хамали Моем да носим


Хамалски услуги при повече от 3 поръчки на месец или годишен договор с отстъпки в цената до 20%. Опаковането от екип хамали е безплатно, когато услугата е комплексна и времето за изпълнението и е предварително уточнено. Заплащат се само опаковъчните материали (кашони, аеропласт, стреч фолио и тиксо). Огледа и консултациите свързани с изпълнението на хамалските услуги също са безплатни. Разходи за монтаж и демонтаж не се заплащат при условие, че се таксува услугата хамали.


Хамали Моем да носим предлагаме професионални хамалски услуги, транспортни услуги, монтажни услуги, опаковъчни услуги, кашони, аеропласт, стреч фолио, тиксо и други опаковъчни материали.


Не делим клиентите си на малки и големи, предприятия от частния или от държавния сектор. Хамали Моем да носим ценим, както големите предприятия и държавни учреждения, така и фирмите от малкия и среден бизнес. Много малко са фирмите, които могат да се похвалят с нашия опит, през 2015 г. направихме 15 години на българския пазар. Разбира се не изцяло в същия състав, през 2008 г. формално се разделихме с нашите партньори и създадохме марката Моем да носим. Но това не би трябвало да тревожи клиентите ни, тъй като всеки нов служител, бива обучаван предварително от опитните хамали. Много от конкурентните фирми на пазара са се обучавали при нас и дължат опита си в услугите по преместване на нас.