Магазин за опаковки

- КАШОНИ,
- АЕРОПЛАСТ

- ТИКСО
- СТРЕЧ ФОЛИО

Вижте повече »

Промоции

Поръчайте хамалски услуги в София

Само за 99,00 лв.
Вижте повече »

Хамали в София и преместване в страната!

Преместванията в рамките на София са най-често извършваните от фирмите за хамалски услуги. Три четвърти от хамалските услугите се извършват на територията на София, което прави столицата най-предпочитаното място за локализация на тези фирми и хамали. Моем да носим е една от фирмите извършващи тези услуги в България, със запазена марка и опит в дейността.

На пазара сме от шест години с успешно утвърдената марка „Моем да носим“, но имаме опит в услугите по преместване повече от десет години. Ежедневно нашите екипи хамали работят за доброто име на фирмата и развиват своите умения в дейността. В момента фирмата се свързва с гаранция за успешно и качествено изпълнение.

Причини

Причините за разликата в броя на предлаганите услуги по преместванев София спрямо тези в други градове на България са същите, както и за останалите видове услуги предлагани на българския пазар. Малките и средни предприятия в провинцията нямат възможност да плащат на хамали, разчитат на персонала си и поръчват само транспорт.

Отчита се спад на транспортните услуги (главно при междуградски премествания), голяма част от клиентите се пренасочват към куриери, въпреки че цените са по-високи.

Пожелаваме си да развием бизнеса и подобрим качеството на предлаганите от нас услуги по преместване.

Марката Хамали „Моем да носим“ е разпознаваема не само на територията на Столицата, но и в цялата страна. Затова говори растящия брой запитвания за изпълнения на услугите по преместване от опитните хамали.