Магазин за опаковки

- КАШОНИ,
- АЕРОПЛАСТ

- ТИКСО
- СТРЕЧ ФОЛИО

Вижте повече »

Промоции

Поръчайте хамалски услуги в София

Само за 99,00 лв.
Вижте повече »

Кашони за всеки потребител!

Кашони от Моем да носим. Когато имаш нужда от кашони, опаковане на вещи и преместване, ела при нас.

Предлагаме разнообразие от кашони. Може да посетите нашия магазин за кашони и да се запознаете с различните кашони, които предлагаме. Кашони подходящи за различни вещи и случаи. Вие трябва да изберете тези кашони, които са подходящи за вас в конкретния случай. Пример можем да дадем с кашоните от крафт материал, които са по-подходящи при влажни помещения. Петпластовите кашони са по-устойчиви при по тежки товари и могат да се използват многократно. Трипластовите кашони са на по-добри цени. Имаме кашони в различни размери за различни стоки и вещи. Внимавайте с размерите на кашоните и вида им. Често се допускат грешки при покупката на кашони. Измерете добре, след това поръчайте правилния размер кашон.

Не пропускайте да се запознаете и с архивните класьори от кашони. Това са много удобни кутии от здрави кашони, които не се лепят. Бързо и лесно се сглобяват. Кашонът е устойчив и подходящ за архиви.

Нашите кашони са на добри цени. Правим бърза доставка на кашони в София.

Кашони в София. Кашони и кутии чрез сглобяване. Кутии от кашон без лепене. Вижте и не се колебайте - поръчайте на нашия магазин за кашони в София. Изображения на кашони.