Магазин за опаковки

- КАШОНИ,
- АЕРОПЛАСТ

- ТИКСО
- СТРЕЧ ФОЛИО

Вижте повече »

Промоции

Поръчайте хамалски услуги в София

Само за 99,00 лв.
Вижте повече »

Опаковъчни материали - Магазин

За удобство на клиента сме ги разделили на категории опаковки, като кашони, фолио, тиксо, хартия и видове опаковки, като опаковъчно тиксо, двойно залепващо тиксо, хартиено тиксо и т.н.

Може да поръчате онлайн на ниски цени. Доверете ни се!

Вижте още

Хамалски услуги Моем да носим - екип от хамали с опит

Много малко са фирмите, които разполагат с десетки хамали и дългогодишен опит с хамалски услуги. Ние не се притесняваме от обема и сложността на поръчката за хамалски услуги.

Вижте още

Хамалски услугиОпаковъчни материалиТранспортПреместванеХамали

Важни стъпки при преместване

Първо най-важно
Първата стъпка е да се раздели спалнята на нейните съставни части, легло, гардероб, шкафчета, спално бельо и дрехи.
Всяка една част трябва да се разглоби, ако е необходимо и опакова с подходящите опаковъчни материали.

Опаковане на леглото
Първо, свалете покривката, възглавниците и калъфките за възглавници, след което ги поставете на една страна. След това свалете матрака от основата и го покрийте с полиетилен, за да го предпазите от остри предмети, като например ъгъла на шкаф. Опаковката ще предпази матрака също от прах и мръсотия. Разделете леглото на съставните му части, като и тях ги опаковате внимателно с аеропласт и стреч фолио да не се движат при преместването. Поставете всички гайки, болтове и винтове в запечатана торба. И накрая, ако има табло, покрийте го с бабъл фолио.

Гардероби и други мебели
Първо, изпразнете гардероба си от съдържанието му. Основното съображение ще бъде: дали вашият гардероб е сглобен или е фабрично монтиран? Ако сте го сглобили, сега е време да го демонтирате, така че да е по-лесен за носене и да поеме по-малко място в камиона.
Защитете панелите и вратите с бабъл фолио или разпенен полиетилен. Поставете всички гайки, болтове и винтове в запечатана торба, като се уверите, че е ясно означена.
Фабрично монтираните гардероби трябва да бъдат преместени цели. Покрийте гардероба с разпенен полиетилен, бабъл фолио или одеала, преди да го преместите от спалнята до камиона. Ще са необходими най-малко двама човека.
Горните процедури ще се прилагат и за други мебели, като чекмеджета и библиотеки.

Спално бельо, дрехи и мека мебел
Дрехите може да бъдат сгънати и поставени в кашони. За по-обемните, но леки неща използвайте големи трипластови или петпластови кашони. Обвивката, чаршафите и калъфките за възглавници могат да бъдат сгънати и поставени в кашони за дрехи, които не се нуждаят от закачване. Поставете костюми, рокли и други дрехи, които се намачкват в кашон гардероб.
Опаковайте всеки кашон така, сякаш ще опаковате куфар, като поставите дрехите, като бельо или тениски заедно.
Възглавниците имат добри свойства на омекотяване, така че ги поставете в кутии с деликатни предмети, за да ги защитите.
Ако имате телевизор с плосък екран, го опаковайте с бабъл фолио или чипс от стиропор и поставете в кашон за електроника. В кашоните не трябва да има празни пространства, но внимавайте, какви кашони използвате, защото трябва да носите всичко това. По-тежките неща, като книги слагайте в петпластови по-малки кашони.

Баня
Ако имате самостоятелна баня, ще трябва да съберете кърпи, тоалетни принадлежности и почистващи препарати, както и всичко останало, което се премества в новия дом с вас. Хавлиите могат да влизат в кашони за дрехи или да се използват като уплътнители за крехки предмети.
Уверете се, че капачките на шампоан, балсам и душ гел са правилно затегнати, преди да ги опаковате. Поставете тези елементи в големи, запечатани пликове, за да предотвратите изтичането им. Там може да има лекарства, за да се гарантира, че те се държат далеч от децата. И накрая, сложете почистващите продукти, като белина, в отделна кутия, закрепена здраво и ясно обозначена.
Преместването на дома е голяма работа, но с правилните мерки и добрата стратегия, няма причина да не се справите. За повече информация за най-добрите опаковъчни материали, разгледайте нашите продукти.

« Обратно в списъка