Магазин за опаковки

- КАШОНИ,
- АЕРОПЛАСТ

- ТИКСО
- СТРЕЧ ФОЛИО

Вижте повече »

Промоции

Поръчайте хамалски услуги в София

Само за 99,00 лв.
Вижте повече »

Опаковъчни материали - Магазин

За удобство на клиента сме ги разделили на категории опаковки, като кашони, фолио, тиксо, хартия и видове опаковки, като опаковъчно тиксо, двойно залепващо тиксо, хартиено тиксо и т.н.

Може да поръчате онлайн на ниски цени. Доверете ни се!

Вижте още

Хамалски услуги Моем да носим - екип от хамали с опит

Много малко са фирмите, които разполагат с десетки хамали и дългогодишен опит с хамалски услуги. Ние не се притесняваме от обема и сложността на поръчката за хамалски услуги.

Вижте още

Хамалски услугиОпаковъчни материалиТранспортПреместванеХамали

Хамали с доверие

Хамали, на които може да се доверите днешно време трудно се срещат. Повечето хамали нямат необходимия опит и необходимата бързина за да се справят с поставените задачи. Ние от Моем да носим предлагаме опитни хамали, които могат да се справят с всяка поставена задача и да изпълняват трудни поръчки. Имаме необходимото самочувствие, защото разполагаме с необходимата техника за справяне с всяка работа. Разполагаме с добре оборудвани транспортни средства, които имат падащ борд. Нашите хамали са образовани и от добри семейства. Преди да наемем хамали, фирмата ни прави проучване за опита, който имат и какви препоръки имат от предишни работодатели. След това хамалите преминават задължителните обучения във фирмата преди да бъдат изпратени на поръчки при клиенти. Държим на това, тъй като клиентите ги допускат в офиса или дома си и на хамалите трябва да се има доверие.
Ние нямаме оплаквания към хамали от клиенти, които да са дошли в офиса и да са отправили рекламация, че нещо липсва от дома или офиса им. Много редки са оплакванията за наранени или счупени вещи при изпълнение на хамалските услуги. В този случай ние предлагаме застраховка Обща гражданска отговорност, която покрива щети настъпили при преместване, транспортиране или друга дейност извършвана от нашите хамали. Когато щетите са незначителни предлагаме ремонт или замяна на пострадалата вещ. Отстраняването на щетите става много лесно, чрез попълване на Декларация за рекламация от страна на клиента и внасяне във фирмата ни Чист Ко ООД.
Марката Моем да носим е позната от дълги години на пазара в България и се свързва с коректни хамали и добре свършена работа. Наши клиенти са много държавни институции, финансови институции, организации, много фирми и частни клиенти. Доверието към нашите хамали показват многото препоръки за добре свършена работа, които сме получили. С по-голямата част от клиентите си работим постоянно.
Фирмата ни разполага също с магазин за опаковъчни материали, където можете да намерите много видове кашони, аеропласт, стреч фолио, тиксо, велпапе, хартия и други опаковъчни материали. Нашите хамали при опаковане на вашите вещи подбират най-подходящите опаковки и според бюджета с който разполагате. За нас най-важно е предметите ви да останат такива, каквито са били преди преместването, без щети.
Ако ще се премествате и искате нашите хамали да го направят, но не сте сигурни колко ще ви струва, може да поръчате безплатен оглед. След направен оглед от наша страна ще получите максимално близка цена до тази която ще заплатите. Затова не се притеснявайте и се доверете на нашите хамали.

« Обратно в списъка