Магазин за опаковки

- КАШОНИ,
- АЕРОПЛАСТ

- ТИКСО
- СТРЕЧ ФОЛИО

Вижте повече »

Промоции

Поръчайте хамалски услуги в София

Само за 99,00 лв.
Вижте повече »

Опаковъчни материали - Магазин

За удобство на клиента сме ги разделили на категории опаковки, като кашони, фолио, тиксо, хартия и видове опаковки, като опаковъчно тиксо, двойно залепващо тиксо, хартиено тиксо и т.н.

Може да поръчате онлайн на ниски цени. Доверете ни се!

Вижте още

Хамалски услуги Моем да носим - екип от хамали с опит

Много малко са фирмите, които разполагат с десетки хамали и дългогодишен опит с хамалски услуги. Ние не се притесняваме от обема и сложността на поръчката за хамалски услуги.

Вижте още

Хамалски услугиОпаковъчни материалиТранспортПреместванеХамали

Хамали - големи поръчки

При избора на хамали, има много важни обстоятелства, с които всеки трябва да се съобрази. При големите поръчки, трябва клиентите да са по-внимателни в избора на фирма за хамалски услуги. Възможностите, с който разполага всяка фирма за хамалски услуги са различни. Опитът, с който разполагат хамалите на фирмите предлагащи услуги по преместване е различен. Важно е да се знае, с какви транспортни средства, помощни средства (палетни колички, транспортни колички, опаковъчни материали) разполагат хамалите. Това е важно, не само безпроблемно тези хамали да изпълнят поръчката, но и за качественото (без щети по имуществото) изпълнение.

Оборудването на екипите от хамали трябва да бъде съобразено с имуществото, което ще бъде премествано. Подготовката за изпълнението на големите поръчки по преместване е задължителна. Не трябва да се разчита единствено на опита, с който една част от фирмите предлагащи хамалски и транспортни услуги разполагат. Всяка поръчка и всеки клиент, трябва да бъдат разглеждани индивидуално и оценяван риска за изпълнението на услугата. Това оказва влияние и върху ценообразуването на хамалските и транспортните услуги.

Винаги проверявайте или изисквайте препоръки за хамали от реални клиенти. Те могат да дадат ясна представа за способността на фирмата да изпълнява или не подобна на вашата поръчка.

« Обратно в списъка