Магазин за опаковки

- КАШОНИ,
- АЕРОПЛАСТ

- ТИКСО
- СТРЕЧ ФОЛИО

Вижте повече »

Промоции

Поръчайте хамалски услуги в София

Само за 99,00 лв.
Вижте повече »

Опаковъчни материали - Магазин

За удобство на клиента сме ги разделили на категории опаковки, като кашони, фолио, тиксо, хартия и видове опаковки, като опаковъчно тиксо, двойно залепващо тиксо, хартиено тиксо и т.н.

Може да поръчате онлайн на ниски цени. Доверете ни се!

Вижте още

Хамалски услуги Моем да носим - екип от хамали с опит

Много малко са фирмите, които разполагат с десетки хамали и дългогодишен опит с хамалски услуги. Ние не се притесняваме от обема и сложността на поръчката за хамалски услуги.

Вижте още

Хамалски услугиОпаковъчни материалиТранспортПреместванеХамали

Най-честите притеснения при избора на хамали

Ако планирате да се премествате, най-вероятно мислите за много неща. В допълнение към това, което трябва да се направи, е съвсем естествено да има няколко притеснения, които ви минават през ума. Ние хамали Моем да носим помогнахме на стотици семейства да започнат ново начало. Ето четири от най-честите притеснения, които хората имат относно избора на хамалски услуги и как нашите хамали могат да ви помогнат.
1. Повреда на вашето имущество: Няма по-лошо чувство, отколкото да откриете, че вашите любими вещи са били повредени по време на преместване. Старинните вещи и наследствените такива не могат да бъдат заменени, или пък снимките. Най-добрия начин за защита на вещите е да наемете професионална фирма за хамалски услуги, за да опаковат всичко внимателно и да стигнете до новото си местоположение благополучно.
2. Противоречия в семейството по време на преместването: Преместването е една от най-стресиращите ситуации, през която едно семейство някога ще премине. Планирането напред, ще намали напрежението в семейството. Когато предварително са планирани нещата и са уточнени детайлите с доверени хамали, всичко става по-естествено и безпроблемно. Вместо цялото семейство да е заето в процеса по преместване, може да се доверите на професионална фирма за хамалски услуги. Обадете се на хамали Моем да носим, за да направите процеса лесен.
3. Планиране на времето и броя хамали: Когато събирате оферти за хамали, много от фирмите за хамалски услуги могат да поставят неоправдани крайни срокове за вашето преместване. Това е често срещано при по-големите премествания. Много от фирмите не разполагат с повече опитни работници, които за по-кратко време да завършат целия процес. Губи се твърде много време при опаковането, затова ако искате нещата да се случат по-бързо, поръчайте хамали от Моем да носим. Можете да накарате нашите хамали да опаковат по график, който е подходящт за вас. Или ако разполагате с повече време и желаете сами да опаковате нещата си, то може да закупите от нашия магазин за опаковъчни материали опаковките, които са ви необходими. Така можете да отделите толкова време, колкото е необходимо, за да опаковате нещата си, преди да ги преместите.
4. Репутация на фирмата за хамалски услуги: За съжаление, има някои хамали с лоша репутация. Проверете внимателно условията за преместване и се уверете, че имате отговор на вашите въпроси. Когато се съмнявате, работете с хамали Моем да носим, който са надежден партньор. Има реален офис, предлага безплатен оглед, разполага с необходимото оборудване и опитни хамали.

« Обратно в списъка