Магазин за опаковки

- КАШОНИ,
- АЕРОПЛАСТ

- ТИКСО
- СТРЕЧ ФОЛИО

Вижте повече »

Промоции

Поръчайте хамалски услуги в София

Само за 99,00 лв.
Вижте повече »

Опаковъчни материали - Магазин

За удобство на клиента сме ги разделили на категории опаковки, като кашони, фолио, тиксо, хартия и видове опаковки, като опаковъчно тиксо, двойно залепващо тиксо, хартиено тиксо и т.н.

Може да поръчате онлайн на ниски цени. Доверете ни се!

Вижте още

Хамалски услуги Моем да носим - екип от хамали с опит

Много малко са фирмите, които разполагат с десетки хамали и дългогодишен опит с хамалски услуги. Ние не се притесняваме от обема и сложността на поръчката за хамалски услуги.

Вижте още

Хамалски услугиОпаковъчни материалиТранспортПреместванеХамали

Как да избегнем измамите при фирмите за хамали

Преместването е голямо предизвикателство. Човек е много емоционален по време на преместването, така че трябва да сте сигурни, че мислите логично за всички аспекти на процеса по преместване. Понякога компаниите за хамали, по точно тези, които правят нощни премествания, се възползват от нищо неподозиращите хора. Хамали Моем да носим не иска това да ви се случи. Ето няколко примера, които ви препоръчваме за да избегнете измама.
Направете проучване на фирмите за хамали. Колко дълго компаниите са на пазара? Колко имена са използвали? Има ли отзиви за тях? Какви транспортни средства използват? Колко служители на трудов договор имат? Това са важни факти, които трябва да разгледате.
Проверете дали компаниите за хамали имат препоръки за добър бизнес. Всеки доставчик на услуги с добра репутация ще бъде доволен да ви позволи да говорите с бивши клиенти. Ако компаниите откажат да дадат свои препоръки и не може да направите справка за тях, то тогава помислете за други такива, които ще ви съдействат.
Не се доверявайте изцяло на написаното в интернет за компанията. Има много недоброжелатели, които пишат лъжи. Това може да бъде конкуренцията или злонамерен човек, който се представя от името на различни клиенти. Обърнете внимание на видовете въпроси, които сте задали по време на процеса на преместване. Бъдете предпазливи, ако служителят от фирмата за хамали побърза в дискусията.
Не давайте пари предварително без документ. Ако някой някога поиска депозит в брой, независимо дали е служител на фирмата за хамали или предоставя друг вид услуга, помислете два пъти - особено ако бизнесът не е добре известен. За съжаление, някои хора ще вземат парите ви и няма да получите услугата за която сте заплатили.
За да няма изненади доверете се на хамали Моем да носим, която е компания с дългогодишен опит в услугите по преместване, има служители назначени на трудови договори, има собствени транспортни средства и оборудване за преместване. С опита си можем да докажем, че сме много добри хамали.

« Обратно в списъка