Магазин за опаковки

- КАШОНИ,
- АЕРОПЛАСТ

- ТИКСО
- СТРЕЧ ФОЛИО

Вижте повече »

Промоции

Поръчайте хамалски услуги в София

Само за 99,00 лв.
Вижте повече »

Опаковъчни материали - Магазин

За удобство на клиента сме ги разделили на категории опаковки, като кашони, фолио, тиксо, хартия и видове опаковки, като опаковъчно тиксо, двойно залепващо тиксо, хартиено тиксо и т.н.

Може да поръчате онлайн на ниски цени. Доверете ни се!

Вижте още

Хамалски услуги Моем да носим - екип от хамали с опит

Много малко са фирмите, които разполагат с десетки хамали и дългогодишен опит с хамалски услуги. Ние не се притесняваме от обема и сложността на поръчката за хамалски услуги.

Вижте още

Хамалски услугиОпаковъчни материалиТранспортПреместванеХамали

Кашони - от какво се правят и как да ги използваме

Има най-различни видове кашони, като състав, форма и предназначение. Можем да започнем със състава. Най-често те се произвеждат от набразден картон, за да бъде по-здрава опаковката. Предлагат се кашони от микровелпапе, двупластно велпапе, трипластно велпапе, петпластно велпапе и седемпластно велпапе. Най-широко разпространените кашони са от трипластно велпапе и петпластно велпапе. Кашони с високо качество на картона и по-добра плътност са подходящи за тежки товари. Това са кашони от петпластово или седемпластово велпапе.
Като форма има на пазара различни размери кашони от малки кутии, през средно големи кутии, големи кашони, до много големи кашони. Малките кутии са подходящи за съхранение на различни стоки и продукти, или се използват като транспортна опаковка. Средните и големите кашони най-често се използват като кашони за преместване или при транспортиране на товари. Например един от най-разпространените размери кашони за съхранение и при транспортиране е 60х40х40.
Снабдяването с кашони става от магазини за опаковъчни материали или онлайн магазини за материали. Не е за препоръчване ползването на кашони от хранителните магазини, нищо че са безплатни. Също така има много фирми за преместване, които предлагат кашони и то на добри цени. Те имат готови на склад различни размери кашони, които можете да ги получите веднага. Производителите на кашони изискват големи количества и срок за изработка, така че ако спешно ви трябват кашони, трябва да ги вземете от магазините за опаковъчни материали.
Кашоните се сглобяват лесно с тиксо, като залепим два по два краищата на кашона или се предлагат кутии, които имат механизъм за сглобяване и не се налага залепване с тиксо.
Голяма част от кашоните могат да се използват повторно, особено кашоните за преместване. Тях можем да използваме за съхранение на някои вещи за по-продължителен период.
Повечето кашони днешно време имат отпечатано име или лого, така че те се използват и с рекламна цел.

« Обратно в списъка