Магазин за опаковки

- КАШОНИ,
- АЕРОПЛАСТ

- ТИКСО
- СТРЕЧ ФОЛИО

Вижте повече »

Промоции

Поръчайте хамалски услуги в София

Само за 99,00 лв.
Вижте повече »

Опаковъчни материали - Магазин

За удобство на клиента сме ги разделили на категории опаковки, като кашони, фолио, тиксо, хартия и видове опаковки, като опаковъчно тиксо, двойно залепващо тиксо, хартиено тиксо и т.н.

Може да поръчате онлайн на ниски цени. Доверете ни се!

Вижте още

Хамалски услуги Моем да носим - екип от хамали с опит

Много малко са фирмите, които разполагат с десетки хамали и дългогодишен опит с хамалски услуги. Ние не се притесняваме от обема и сложността на поръчката за хамалски услуги.

Вижте още

Хамалски услугиОпаковъчни материалиТранспортПреместванеХамали

Преместване в София

Ако ви интересува коя фирма за преместване да изберете, хамали от Моем да носим са точният избор. Трябва да имате доверие на хамалите, които преместват личните ви вещи, затова ние гарантираме за добре свършена работа. Нашите хамали са с добър опит при преместване на офиси и преместване на апартаменти. Работим с много институции и имаме целогодишни договори с тях. При нас получавате също и застраховка за вещите си при преместване. За добро преместване е необходимо също да има здрави транспортни средства. Нашият автопарк е добре поддържан. Разполагаме с подходящите бусове и камиони, като 3 от тях са с падащи бордове. За преместването са необходими също така, палетни колички, транспортни колички и друго оборудване при изпълнение на преместването.

« Обратно в списъка