Магазин за опаковки

- КАШОНИ,
- АЕРОПЛАСТ

- ТИКСО
- СТРЕЧ ФОЛИО

Вижте повече »

Промоции

Поръчайте хамалски услуги в София

Само за 99,00 лв.
Вижте повече »

Ниски цени на стреч фолио и аеропласт

Преместете с помощта на нашите хамали на ниски цени или сами безопастно вашите вещи. Черно и бяло стреч фолио, подходящи са за опаковане на всяко имущество. За чупливите вещи, предлагаме два вида аеропласт (бабъл фолио) и още много опаковъчни материали в Магазин за опаковки Моем да носим.

Вижте още

Имидж на фирмите за хамалски услуги

Всяка една организация за хамали и хамалски услуги се нуждае от добър организационен образ, който веднъж изграден, се превръща в изключителен ресурс за фирмата, който може да се използва многократно в най – различни ситуации и да представя хамалите в добра светлина. Добрият организационен имидж също така означава истински и верни “приятели” на фирмата за хамалски услуги, в чието лице се крият и перспективи за добри позиции на пазара за преместване и хамалски услуги. Важно е да се подчертае, че един вече утвърден имидж се сменя много бавно.

Вижте още

Отговори

Подготвили сме списък с най-често задаваните въпроси. Вижте, тук може да откриете отговора и на вашия въпрос.

Вижте още

Моем да носим - контакти

Може да ни намерите по телефона, имейл или на адрес.

Транспортни и Хамалски услуги

тел. 0888 100 238

И-мейл: office@moemdanosim.сom

Магазин: София, бул. "Симеоновско шосе" 68

Вижте още

Хамали Моем да носим.

Малко фирми биха се похвалили с подобен опит, през 2015 г. стават 15 години от създаването на първия екип хамали. След разделянето ни с нашите партньори през 2008 година, създадохме марката "Моем да носим".

Фирма „Чист Ко” ООД работи с клиенти от различни сфери на бизнеса, физически лица, финансови, държавни институции. През това време екипът на „Моем да носим” се доказа с професионализъм и коректно отношение към клиентите си.

„Чист Ко” ООД е регистрирана в гр. София, където се намира и седалището на фирмата с основна дейност транспортни и услуги по преместване.

С марката „Моем да носим” фирмата предлага хамалски услуги, транспортни услуги, монтажни дейности, опаковане, доставка на опаковъчни материали и други, които ще намерите в страницата Други услуги.

От 2013 година фирмата разполага с магазин за опаковки. Можете да поръчвате, чрез интернет / или по телефона опаковъчни материали, необходими при преместване или за дейността ви.

„Чист Ко” ООД притежава собствен инвентар, автомобили, транспортни електрически колички, палетни колички и други необходими за свободно и безпроблемно изпълнение на дейността на дружеството. „Моем да носим” доказа, че разполага с подходящата техника за изпълнение на възложените поръчки. Изпълнява договорите с необходимото качество и спазва поставените срокове за изпълнение на услугата.

Персоналът на „Моем да носим” е с добър опит в областта на преместването и транспортните дейности. Изпълнява поетите ангажименти съобразявайки се с изискванията на клиента, бързо и качествено изпълнение на работа при гъвкава ценова политика. Всички възникнали въпроси компетентно и в много кратки срокове получават своето решение.

Клиентите на фирмата със задоволство отчитат добрата съвместна работа с ръководния и изпълнителски персонал на „Моем да носим”. Тук може да разгледате препоръки, получени от клиенти на „Моем да носим”.

Любопитни факти или събития може да откриете в страницата Любопитно на "Моем да носим". Ще прочетете забавни истории и интересни вицове.