0.00 лв. Кошница
EN
Меню

Вашето следващо преместване започва със

Обаждане Избор на опаковки Онлайн заявка

Моем да носим

Транспортни услуги

Моем да носим предлага транспортни услуги, товарен транспорт и товарни превози на територията на град София, България и Европейския съюз. Основно фирмата ни извършва товаро-разтоварни и транспортни услуги включващи транспорт на мебели, транспорт на багаж и стоки.

Ние разполагаме с професионален и опитен екип, като услугите които предлагаме са с високо качество и с конкурентни цени. Благодарение на дългогодишния ни опит в транспортните услуги, Моем да носим работи по нови технологии и утвърдени стандарти. Транспортните ни средства са добре оборудвани за изпълнение на услугите.

Основно транспортните услуги, които предлагаме ги делим на градски транспортни услуги, междуградски транспортни услуги и транспортни услуги в Европейския съюз. Началото на изпълнение на транспортните услуги е момента на пристигане на адреса.

Размер на най-малкия контейнер в см. дължина -330 / ширина -210 / височина 230

Всички посочени цени са без ДДС.

Градски транспортни услуги – заплащане на час

Включват наем на транспортно средство с шофьор. Важна особеност за новите клиенти е заложеното минимално време за заплащане при ползване на тези услуги. При определяне цената на поръчката се заплащат най-малко два часа. Разполагаме със следните транспортни средства.

  • Бус с товароносимост 1.8 т. и 20 куб. м. от 30,00 до 35,00 лева на час.
  • Камион с товароносимост 5 т. и 30 куб. м. - не е наличен

Междуградски транспортни услуги – заплащане на километър

Включват наем на транспортно средство с шофьор. Тази услуга се отнася за изминати над 100 км. в двете посоки. Разполагаме със следните транспортни средства.

  • Бус с товароносимост 1.8 т. и 20 куб. м. - 0,80 лева на километър.
  • Камион с товароносимост 5 т. и 30 куб. м. - не е наличен

Доставка на опаковъчни материали в София

Цената за доставка на опаковъчни материали в София е 6,00 лв. Доставката е до адрес партер, не включва качване по етажите.