Обадете ни се
0888 100 238
0.00 лв. Кошница
EN
Меню

Вашето следващо преместване започва със

Обаждане Избор на опаковки Онлайн заявка

Моем да носим

Транспортни услуги

Моем да носим предлага транспортни услуги, товарен транспорт и товарни превози на територията на град София, България и Европейския съюз. Основно фирмата ни извършва товаро-разтоварни и транспортни услуги включващи транспорт на мебели, транспорт на багаж и стоки.

Ние разполагаме с професионален и опитен екип, като услугите които предлагаме са с високо качество и с конкурентни цени. Благодарение на дългогодишния ни опит в транспортните услуги, Моем да носим работи по нови технологии и утвърдени стандарти. Транспортните ни средства са добре оборудвани за изпълнение на услугите.

Основно транспортните услуги, които предлагаме ги делим на градски транспортни услуги, междуградски транспортни услуги и транспортни услуги в Европейския съюз. Началото на изпълнение на транспортните услуги е момента на пристигане на адреса.

Размер на най-малкия контейнер в см. дължина -330 / ширина -210 / височина 230

Всички посочени цени са без ДДС.

Градски транспортни услуги – заплащане на час

Включват наем на транспортно средство с шофьор. Важна особеност за новите клиенти е заложеното минимално време за заплащане при ползване на тези услуги. При определяне цената на поръчката се заплащат най-малко два часа. Разполагаме със следните транспортни средства.

  • Бус с товароносимост 1.8 т. и 20 куб. м. от 30,00 до 35,00 лева на час.
  • Камион с товароносимост 5 т. и 30 куб. м. - не е наличен

Междуградски транспортни услуги – заплащане на километър

Включват наем на транспортно средство с шофьор. Тази услуга се отнася за изминати над 100 км. в двете посоки. Разполагаме със следните транспортни средства.

  • Бус с товароносимост 1.8 т. и 20 куб. м. - 0,80 лева на километър.
  • Камион с товароносимост 5 т. и 30 куб. м. - не е наличен

Доставка на опаковъчни материали в София

Цената за доставка на опаковъчни материали в София е 6,00 лв. Доставката е до адрес партер, не включва качване по етажите.