Обадете ни се
0888 100 238
0.00 лв. Кошница
EN
Меню

Вашето следващо преместване започва със

Обаждане Избор на опаковки Онлайн заявка

Ние от Моем да носим

Марката „Моем да носим“ е създадена през 2008 г., но опитът ни в хамалския и транспортен бизнес датира много преди това. Работим с различни бизнес сектори, физически лица, държавни и финансови институции. През годините нееднократно сме доказвали своя професионализъм и коректност. Получаваме много препоръки и положителни отзиви от наши клиенти и това ни дава стимул да продължаваме да се развиваме, както и да подобряваме качеството на изпълнение на предлаганите услуги. „Моем да носим” е марка, специализирана в предоставянето на широка гама от хамалски услуги, транспортни услуги, различни монтажни дейности, опаковане, доставка на опаковъчни материали и други. Разполагаме със собствен автопарк, инвентар и помощна техника за безупречно изпълнение на всяка поръчка. Екипите ни са с опит и работят с професионализъм и отношение към всеки клиент.

Моем да носим

Хамали София

С услугите на „Моем да носим“ ще се чувствате спокойно, защото малко фирми биха се похвалили с подобен опит. Над десет години „Моем да носим“ оправдава доверието на много клиенти от различни сфери на бизнеса, физически лица, финансови и държавни институции.

С марката „Моем да носим“, фирма „Чист Ко“ ООД, предлага хамали за София, страната и Европейския съюз, транспортни услуги и услуги по преместване. Най-популярните услуги са преместване на дома, преместване на офис, преместване на мебели и вещи, както и съхранение на багаж.
От 2013 година фирмата разполага с магазин за опаковки, където може да се закупят опаковъчни материали, необходими за преместване, опаковане на пратки или за дейността.

„Чист Ко“ ООД притежава собствени автомобили, транспортни електрически колички, палетни колички и спомагателни стредства за свободно и безпроблемно изпълнение на дейността. „Моем да носим“ доказа, че разполага с подходящата техника за изпълнение на възложените поръчки. Изпълнява договорите с необходимото качество и спазва поставените срокове за изпълнение на услугата.

Персоналът на „Моем да носим” е с добър опит в областта на преместването и транспортните дейности. Изпълнява поетите ангажименти съобразявайки се с изискванията на клиента, бързо и качествено изпълнение на работа. Всички възникнали въпроси компетентно и в много кратки срокове получават своето решение.
Клиентите на фирмата със задоволство отчитат добрата съвместна работа с ръководния и изпълнителски персонал на „Моем да носим“.

Транспортните средства на Моем да носим са добре поддържани и оборудвани. Подходящи за преместване на домове и офиси.

Преместване на бизнеса
Преместване на дома

„Моем да носим” е марка, специализирана в предоставянето на широка гама от опаковъчни материали. Може да се запознаете с нашите опаковки в онлайн магазина ни за опаковъчни материали. Ние опаковаме само с качествени опаковъчни материали. Разгледайте продуктите, които предлагаме.

Опаковане с аеропласт
Опаковане с кашони и стреч фолио

„Моем да носим“ дава гаранция за услугите, които изпълнява. Фирмата разполага с застраховка „Обща гражданска отговорност“, която покрива щети във връзка с изпълняваната дейност. Ако имате нужда от услуги по преместване, транспортиране или съхранение на багаж, може да се свържете по телефона 0888 100 238 или по e-mail: office@moemdanosim.com.