0.00 лв. Кошница
EN
Меню

Вашето следващо преместване започва със

Обаждане Избор на опаковки Онлайн заявка

Ние от Моем да носим

Марката „Моем да носим“ е създадена през 2008 г., но опитът ни в хамалския и транспортен бизнес датира много преди това. Работим с различни бизнес сектори, физически лица, държавни и финансови институции. През годините нееднократно сме доказвали своя професионализъм и коректност. Получаваме много препоръки и положителни отзиви от наши клиенти и това ни дава стимул да продължаваме да се развиваме, както и да подобряваме качеството на изпълнение на предлаганите услуги. „Моем да носим” е марка, специализирана в предоставянето на широка гама от хамалски услуги, транспортни услуги, различни монтажни дейности, опаковане, доставка на опаковъчни материали и други. Разполагаме със собствен автопарк, инвентар и помощна техника за безупречно изпълнение на всяка поръчка. Екипите ни са с опит и работят с професионализъм и отношение към всеки клиент.

Моем да носим

Хамали София

С услугите на „Моем да носим“ ще се чувствате спокойно, защото малко фирми биха се похвалили с подобен опит. Над десет години „Моем да носим“ оправдава доверието на много клиенти от различни сфери на бизнеса, физически лица, финансови и държавни институции.

С марката „Моем да носим“, фирма „Чист Ко“ ООД, предлага хамали за София, страната и Европейския съюз, транспортни услуги и услуги по преместване. Най-популярните услуги са преместване на дома, преместване на офис, преместване на мебели и вещи, както и съхранение на багаж.
От 2013 година фирмата разполага с магазин за опаковки, където може да се закупят опаковъчни материали, необходими за преместване, опаковане на пратки или за дейността.

„Чист Ко“ ООД притежава собствени автомобили, транспортни електрически колички, палетни колички и спомагателни стредства за свободно и безпроблемно изпълнение на дейността. „Моем да носим“ доказа, че разполага с подходящата техника за изпълнение на възложените поръчки. Изпълнява договорите с необходимото качество и спазва поставените срокове за изпълнение на услугата.

Персоналът на „Моем да носим” е с добър опит в областта на преместването и транспортните дейности. Изпълнява поетите ангажименти съобразявайки се с изискванията на клиента, бързо и качествено изпълнение на работа. Всички възникнали въпроси компетентно и в много кратки срокове получават своето решение.
Клиентите на фирмата със задоволство отчитат добрата съвместна работа с ръководния и изпълнителски персонал на „Моем да носим“.

Транспортните средства на Моем да носим са добре поддържани и оборудвани. Подходящи за преместване на домове и офиси.

Преместване на бизнеса
Преместване на дома

„Моем да носим” е марка, специализирана в предоставянето на широка гама от опаковъчни материали. Може да се запознаете с нашите опаковки в онлайн магазина ни за опаковъчни материали. Ние опаковаме само с качествени опаковъчни материали. Разгледайте продуктите, които предлагаме.

Опаковане с аеропласт
Опаковане с кашони и стреч фолио

„Моем да носим“ дава гаранция за услугите, които изпълнява. Фирмата разполага с застраховка „Обща гражданска отговорност“, която покрива щети във връзка с изпълняваната дейност. Ако имате нужда от услуги по преместване, транспортиране или съхранение на багаж, може да се свържете по телефона 0888 100 238 или по e-mail: office@moemdanosim.com.