Обадете ни се
0888 100 238
0.00 лв. Кошница
EN
Меню

Вашето следващо преместване започва със

Обаждане Избор на опаковки Онлайн заявка

Моем да носим

Хамалски услуги

Хамалските услуги ги разделяме на хамалски услуги в София, в страната, за тежки товари, в Европейския съюз (ЕС), монтажни дейности, опаковане и оглед на място.

Всички посочени цени са без ДДС.

Хамалски услуги в София. Заплаща се на час

Хамалските услуги в София се заплащат на час. Предлаганата услуга може да бъде с транспортно средство или да включва само хамали. Важна особеност е заложеното минимално време за заплащане. Началото на изпълнение на услугата е момента на пристигане на адреса. Когато се ползват само хамали минималното време на заплащане е три часа. Ако поръчката е под определения минимум, крайната цена, независимо от броя отработени часове, ще се изчисли на база три часа. Цената за един работник на час е между 15,00-20,00 лв.
Хамалски услуги с транспорт в София включва работници и транспортно средство, необходимо за изпълнение на поръчката. Заложеното минимално време за заплащане е два часа. Цената на един работник е между 15,00-20,00 лв. на час, а наема на транспортното средство е 30,00 лв. на час.

Хамалски услуги в страната. Транспорта се заплаща на километър, а хамалите на час

Хамалските услуги в страната се заплащат и в двете посоки. Началото на изпълнение на услугата е момента на пристигане на адреса. Задължително условие е услугата да е при изминати над 100 км. в двете посоки. Ако разстоянието е по-малко, тогава се изчислява на час. Цена на един работник е 15,00 лв. на час, а транспортното средство за един километър е 0,80 лв.

Хамалски услуги при тежки товари. Хамалите се заплащат на час плюс надбавка за тежести

Цените за тежки товари се определят в зависимост от начина на пренасяне на товара. Дали се ползват само работници или включва и машини за вдигане и пренасяне на тежки товари. При тези поръчки се препоръчва оглед за определяне на броя хамали и необходимата техника (бордове, транспортни и палетни колички). Най-често надбавката за тежести на единичен товар над 150 кг. е 0,50 лв. на кг. Цената за един работник е 15,00 лв. на час. Транспорта, когато е в София е 30,00 лв. на час, а при транспортни услуги в страната е 0,80 лв. на км.

Хамалските услуги в ЕС имат надбавка от 80%

Към цената на съответната услуга в България има надбавка от 80%, когато услугата се извършва на територията на друга държава в Европейския съюз.

Големи премествания

Тези хамалски услуги са индивидуални според това, какъв е обема и размерите на преместваното имущество. При тези услуги се изготвя индивидуална оферта. За допълнителна информация се обадете или пишете на имейл.

Монтажни дейности

Тази услуга е по договаряне и зависи от сложността на монтажа. Предлага се като част от хамалските услуги на Моем да носим. Цената на монтажа е на час между 15,00 лв. - 20,00 лв. За сложни монтажни дейности използваме външна фирма.

Опаковане

Тази услуга се отнася за опаковане на лични вещи, опаковане на бяла техника, компютърна техника, друга техника, опаковане на мека мебел, друго чупливо или лесно наранимо имущество. Могат да се ползват собствени опаковъчни материали или опаковки на моем да носим. И тази услуга, като част от хамалските услуги се заплаща по 15,00 лв. на час.

Оглед на място

Предлагаме оглед от наши работници, когато не може да се определи по друг начин поръчката. Огледът ще бъде направен в удобно за клиентите време. След него се изготвя оферта за хамалските услуги. Огледът е безплатен.