Обадете ни се
0888 100 238
0.00 лв. Кошница
EN
Меню

Вашето следващо преместване започва със

Обаждане Избор на опаковки Онлайн заявка

Моем да носим

Преместване на офиси

Когато става въпрос за преместване на офис, няма по-подходяща фирма от „Моем да носим“. Над десет години преместваме в София, страната и чужбина. Опитът и коректното отношение нареждат фирмата ни сред първите за преместване на офиси в страната. Преместването е сложен процес, когато не е планирано добре и не е изпълнено от професионалисти. С добра организация и добри специалисти, то се превръща в едно приятно изживяване. Ако премествате с нас настоящият си офис, ще помогнем да подредите добре бъдещият си. Всичко ще бъде изпълнено по ваше желание и благодарение на нашите ценни съвети базирани на опита, който имаме.

Какво трябва да се знае преди и по време на едно преместване на офис?

Консултация и оглед

Колкото по-рано се планира едно преместване на офис, толкова по-добре протича то. Затова планирайте го поне една седмица по-рано и си запишете час. При преместване на малки офиси с малко мебели и багаж е препоръчителна консултация по телефона, която може да ви ориентира за цената на преместването. При по-големи офиси се обадете и си запишете час за оглед, за да може да се изготви индивидуална оферта. Огледите, които предлага фирмата ни са безплатни и могат да ви помогнат да планирате разходите си.

Опаковане и демонтаж

Имуществото трябва да бъде добре защитено, затова опаковките са много важни при едно преместване на офис. Посетете магазина ни за опаковъчни материали и изберете подходящите за вас опаковъчни материали. Ако изпитвате затруднение в избора, може да се консултирате и да подберете правилните опаковки. Всичко, което можете да опаковате сами, го направете и така ще спестите разходи. Ако не желаете вие да се занимавате с това, поръчайте нашите хамали. Опаковките могат да бъдат доставени предварително или по време на самото преместване на офис, зависи от вашият избор. Преди да се пренесат някои от мебелите трябва да бъдат демонтирани. „Моем да носим“ предлага тази услуга. След като се демонтират се опаковат и подреждат. Задължително всички части се надписват, за да може да се сглобят по-лесно.

Пренасяне и транспортиране

Внимателно всички мебели и багаж се товарят в камионите и се обезопасяват добре, така че да не се наранят при транспортирането. Товаро-разтоварните дейности се извършват от хамалите, които внимателно пренасят всички офис мебели, архив и багаж. След като всичко бъде пренесено на новия адрес, внимателно се разопакова.

Сглобяване и подреждане

След като бъде разтоварен целия багаж, тези мебели, които има нужда се сглобяват и всичко се подрежда по желание на клиента. Всички опаковки се събират и изхвърлят на предназначени за това места. И когато всички бъдем доволни от свършената работа, нека си пожелаем успешен бизнес.