0.00 лв. Кошница
Меню

Вашето следващо преместване започва със

Обаждане Избор на опаковки Онлайн заявка

Моем да носим

Блог

хамали и доверие

Избор на хамали – как да се доверим?

Хамали, на които може да се доверите днешно време трудно се срещат. Повечето хамали нямат необходимия опит и необходимата бързина за да се справят с поставените задачи. Ние от Моем да носим предлагаме опитни хамали, които могат да се справят с всяка поставена задача и да изпълняват трудни поръчки. Имаме необходимото самочувствие, защото разполагаме с необходимата техника за справяне с всяка работа. Разполагаме с добре оборудвани транспортни средства, които имат падащ борд. Нашите хамали са образовани и от добри семейства. Преди да наемем хамали, фирмата ни прави проучване за опита, който имат и какви препоръки имат от предишни работодатели. След това хамалите преминават задължителните обучения във фирмата преди да бъдат изпратени на поръчки при клиенти. Държим на това, тъй като клиентите ги допускат в офиса или дома си и на хамалите трябва да се има доверие.

Виж повече

Как да избегнем измами при фирми за хамали?

хамали измами
Виж повече

Важни стъпки при преместване на дома в София

преместване
Виж повече
кашони в София

Видове кашони на пазара в София

Има най-различни видове кашони в София, като състав, форма и предназначение. Можем да започнем със състава. Най-често те се произвеждат от набразден картон, за да бъде по-здрава опаковката. Предлагат се кашони от микровелпапе, двупластно велпапе, трипластно велпапе, петпластно велпапе и седемпластно велпапе. Най-широко разпространените кашони са от трипластно велпапе и петпластно велпапе. Кашони с високо качество на картона и по-добра плътност са подходящи за тежки товари. Плътността прави кашоните също по-здрави, като кашони от петпластово или седемпластово велпапе.

Като форма има на пазара различни размери кашони от малки кутии, през средно големи кутии, големи кашони, до много големи кашони. Малките кутии са подходящи за съхранение на различни стоки и продукти, или се използват като транспортна опаковка.

Виж повече

Какво са хамалските услуги? На кого да се обадим, когато искаме да направим преместване на дома или на офиса.

Хамалски услуги
Виж повече

Как да помогнем при избора на хамали в София? Важни стъпки при преместване на дома или офиса.

Хамали София
Виж повече
кашони фолио на балончета стреч фолио

Кашони, аеропласт, разпенен полиетилен, стреч фолио, чували и тиксо – съвети как да опаковаме

Кашони, аеропласт, стреч фолио. Съвети за да предпазите имуществото си от повреди.

Многогодишният ни опит в услугите по преместване е предимство и поради това знаем, какво е необходимо за едно преместване. Ще ви посъветваме също, как да предпазите предметите си при преместване и транспортиране и кои са подходящите опаковъчни материали за вашите вещи / имущество. Най-често използваните от нас опаковъчни материали са кашони, картонени кутии, аеропласт (бабъл фолио), разпенен полиетилен, стреч фолио, чували, специални хартии и тиксо. По-долу ще посочим предназначението на тези опаковъчни изделия.

Виж повече