0.00 лв. Кошница
EN
Меню

Вашето следващо преместване започва със

Обаждане Избор на опаковки Онлайн заявка

Моем да носим

Блог

кашони за дома

Кашони за дома

Кашоните имат голямо приложение. Често ги използваме, като опаковки при преместване на дома, както и при складиране на стока или продукция, но не често ги използваме, като материал за изработка на играчки за децата и за съхранение на различни неща в дома. Магазинът ни за кашони предлага различни видове кашони с различни размери и плътност. Можете да си направите много неща за дома от тях. Предлагаме кашони за построяване на къщичка за деца с размери 120/80/100 см. С него може да се забавлява вашето дете.

Вижте нашите кашони за дрехи. Кашоните се използват за съхранение на сезонни дрехи. За блузи, тениски и други дрехи са много подходящи трипластовите кашони с размери 60/40/40. Предлагаме кашон за дрехи, които има закачалка, на която може да си закачите костюмите, ризите, роклите и други дрехи без намачкване. Продуктът е с наименование Кашон за дрехи – гардероб с размери 50/50/100 см.

Виж повече

Избор на хамали – как да се доверим?

хамали и доверие
Виж повече

Как да избегнем измами при фирми за хамали?

хамали измами
Виж повече
преместване

Важни стъпки при преместване на дома в София

Ако ви интересува коя фирма за преместване на дома да изберете, хамали от Моем да носим са точният избор. Трябва да имате доверие на хамалите, които преместват личните ви вещи, затова ние гарантираме за добре свършена работа. Нашите хамали са с добър опит при преместване на офиси и преместване на дома. Работим с много институции и имаме целогодишни договори с тях. За добро преместване е необходимо също да има здрави транспортни средства. Нашият автопарк е добре поддържан. Разполагаме с подходящите бусове и камиони с падащ борд. По-долу са дадени примери, какво отнема най-много време при едно преместване на дома.

При преместване на дома спалнята може да отнеме много време и енергия. Там се намират всичките ви дрехи, които трябва да подредите.

Виж повече

Видове кашони на пазара в София

кашони в София
Виж повече

Какво са хамалските услуги? На кого да се обадим, когато искаме да направим преместване на дома или на офиса.

Хамалски услуги
Виж повече
Хамали София

Как да помогнем при избора на хамали в София? Важни стъпки при преместване на дома или офиса.

Ако планирате да се премествате, най-вероятно мислите за много неща. В допълнение към това, което трябва да се направи, е съвсем естествено да има няколко притеснения, които ви минават през ума. Ние хамали Моем да носим помогнахме на стотици семейства да се преместят. Ето четири от най-честите притеснения, които хората имат относно избора на хамали.

Повреда на вашето имущество
Много неприятно е чувството, когато откриете, че вашите любими вещи са били повредени по време на преместването. Много от вещите ви имат сантиментална стойност и не могат да бъдат заменени. Най-добрия начин за защита на вещите е да наемете професионална фирма за хамалски услуги. Те вместо вас ще опаковат всичко внимателно и ще ви помогнат да стигнете до новото си място благополучно.

Виж повече

Кашони, аеропласт, разпенен полиетилен, стреч фолио, чували и тиксо – съвети как да опаковаме

кашони фолио на балончета стреч фолио
Виж повече