Обадете ни се
0888 100 238
0.00 лв. Кошница
EN
Меню

Вашето следващо преместване започва със

Обаждане Избор на опаковки Онлайн заявка

Моем да носим

Блог

кашони и кутии

Кашони и кутии - какво да изберем?

Разнообразието на кашони и кутии е голямо. Можем да ги различим по материал, здравина, форма, цвят, големина както и в още много други разновидности.

Как да изберем правилната опаковка, която ни трябва? Всичко зависи от предназначението, за какво ни е необходима.

От гледна точка на материала има кашони от велпапе (гофрирани), картонени кутии, дървени кутии, пластмасови кутии.

По-долу ще ги обобщим в три групи в зависимост от материала от който се произвеждат.

Виж повече

Хамалски услуги с грижа за града!

хамалски-услуги-чистота
Виж повече

Как да изберем хамали в София?

hamali-izbor
Виж повече
хамали или роботи

Хамали или роботи при преместване на дома

Запитвали ли сте се, какви биха били домовете ни в бъдещето и в какво общество бихме живели тогава? Аз лично за себе си имам две хипотези.

Какъв дом имаме и в коя част на света се намира, би показала нашите материални възможности или към коя група принадлежим. Хората по-рядко биха се премествали, по-рядко биха сменяли населеното място, но по-често биха ползвали роботи, вместо хамали. Света дори би бил по-материален и от сега. Населението на света може да нарасне, но много народи биха изчезнали, други биха се слели и образували нови. Може да има все повече свободни и ненаселени земи, неблагоприятни за живеене и по-голямата част от света биха живели на големи групи. Различията при едни групи биха се изострили, а при други заличили.

Виж повече

Кашони за дома

кашони за дома
Виж повече

Избор на хамали – как да се доверим?

хамали и доверие
Виж повече
хамали измами

Как да избегнем измами при фирми за хамали?

Преместването е голямо предизвикателство. Човек е много емоционален по време на преместването, така че трябва да сте сигурни, че мислите логично за всички аспекти на процеса по преместване. Понякога компаниите предлагащи хамали се възползват от клиентите си. Хамали Моем да носим не иска това да ви се случи. Ето няколко примера, които ви препоръчваме за да избегнете измамите при преместване на вашето имущество.

Направете проучване на фирмите за хамали. Колко дълго компаниите са на пазара? Колко имена са използвали? Има ли отзиви за тях? Какви транспортни средства използват? Колко служители на трудов договор имат? Това са важни факти, които трябва да разгледате.

Виж повече

Важни стъпки при преместване на дома в София

преместване
Виж повече

Видове кашони на пазара в София

кашони в София
Виж повече
Хамалски услуги

Какво са хамалските услуги? На кого да се обадим, когато искаме да направим преместване на дома или на офиса.

Фирмите за хамалски услуги са създадени за да помагат на хората и бизнеса при преместване на дома и тяхното имущество от едно място на друго. Големите фирми за хамалски услуги предлагат всичко, което включва едно преместване, като опаковане, товарене, транспортиране, разтоварване, разопаковане и всичко необходимо свързано с процеса на пренасяне.

Допълнителните хамалски услуги могат да включват монтаж, демонтаж, почистване на мястото и складовите съоръжения, доставка на опаковъчни материали и други подобни.

Голям е броя на преместилите се годишно семейства и бизнес през последното десетилетие. Хората, които са се преместили в рамките на страната в която живеят са основните премествания, но не малък дял се пада и на преместилите се хора и фирми в друга страна.

Виж повече

Как да помогнем при избора на хамали в София? Важни стъпки при преместване на дома или офиса.

Хамали София
Виж повече

Кашони, аеропласт, разпенен полиетилен, стреч фолио, чували и тиксо – съвети как да опаковаме

кашони фолио на балончета стреч фолио
Виж повече