Обадете ни се
0888 100 238
0.00 лв. Кошница
EN
Меню

Вашето следващо преместване започва със

Обаждане Избор на опаковки Онлайн заявка

Моем да носим

Блог

хамалски-услуги-чистота

Хамалски услуги с грижа за града!

Хамалски услуги, които са съобразени с опазване чистотата на София!

Да, замърсяването на околната среда е голям проблем на цялото човечество. Всеки човек или организация с дейността си пряко или косвено влияе върху околната среда.

Това, към което трябва да се стремим, е да ограничим максимално лошото си влияние към природата.

Да се стремим да ползваме колкото е възможно повече екологични опаковъчни материали.

Да наемаме само професонални фирми за хамалски услуги или сами да се погрижим за изхвърляне на отпадъците свързани с преместването на предназначените за това места.

Виж повече

Как да изберем хамали в София?

hamali-izbor
Виж повече

Хамали или роботи при преместване на дома

хамали или роботи
Виж повече
хамали и доверие

Избор на хамали – как да се доверим?

Хамали, на които може да се доверите днешно време трудно се срещат. Повечето хамали нямат необходимия опит и необходимата бързина за да се справят с поставените задачи. Ние от Моем да носим предлагаме опитни хамали, които могат да се справят с всяка поставена задача и да изпълняват трудни поръчки. Имаме необходимото самочувствие, защото разполагаме с необходимата техника за справяне с всяка работа. Разполагаме с добре оборудвани транспортни средства, които имат падащ борд. Нашите хамали са образовани и от добри семейства. Преди да наемем хамали, фирмата ни прави проучване за опита, който имат и какви препоръки имат от предишни работодатели. След това хамалите преминават задължителните обучения във фирмата преди да бъдат изпратени на поръчки при клиенти. Държим на това, тъй като клиентите ги допускат в офиса или дома си и на хамалите трябва да се има доверие.

Виж повече

Как да избегнем измами при фирми за хамали?

хамали измами
Виж повече

Какво са хамалските услуги? На кого да се обадим, когато искаме да направим преместване на дома или на офиса.

Хамалски услуги
Виж повече
Хамали София

Как да помогнем при избора на хамали в София? Важни стъпки при преместване на дома или офиса.

Ако планирате да се премествате, най-вероятно мислите за много неща. В допълнение към това, което трябва да се направи, е съвсем естествено да има няколко притеснения, които ви минават през ума. Ние хамали Моем да носим помогнахме на стотици семейства да се преместят. Ето четири от най-честите притеснения, които хората имат относно избора на хамали.

Повреда на вашето имущество
Много неприятно е чувството, когато откриете, че вашите любими вещи са били повредени по време на преместването. Много от вещите ви имат сантиментална стойност и не могат да бъдат заменени. Най-добрия начин за защита на вещите е да наемете професионална фирма за хамалски услуги. Те вместо вас ще опаковат всичко внимателно и ще ви помогнат да стигнете до новото си място благополучно.

Виж повече