Обадете ни се
0888 100 238
0.00 лв. Кошница
EN
Меню

Вашето следващо преместване започва със

Обаждане Избор на опаковки Онлайн заявка

Моем да носим

Преместване на дома

Предлагаме преместване на дома в София и Европейския съюз на добри цени, с опитни хамали, специализирана техника, добре оборудвани транспортни средства и здрави опаковки. Гарантираме добра организация на пренасянето и качество на предлаганите услуги. Нашият опит в услугите по преместване на дома ни дава увереност да се справим с всяка поръчка. Предлагаме безплатен оглед, за да можем да дадем най-добрата цена за вашето преместване.
Основното ни предимство е пълният набор от услуги, които предлагаме, свързани с преместване на дома. Предлагаме ви пет основни стъпки в преместването.

Консултация и безплатен оглед

Предлагаме консултация на клиентите си за преместването на дома, което им предстои. Консултацията ще ви ориентира във времето, цената и мерките, които трябва да предприемете преди и по време на преместването на дома. При по-големите и сложни премествания правим оглед, който е безплатен за клиентите ни и след който можем да направим конкретна оферта.

Разглобяване и опаковане

Всичко, което не може да бъде преместено, се разглобява внимателно от нашите специалисти и опакова добре. Опаковките са много важни, затова ние имаме магазин, където се предлага голямо разнообразие на опаковъчни материали за преместване на дома.

Товарене от мястото на заминаване и транспортиране

Добре опакованите вещи се пренасят внимателно и подреждат в камионите. По специален начин се захващат, за да няма щети при транспортирането. Шофьорите ни са обучени и с голям опит при преместване на дома.

Разтоварване на мястото на пристигане и разопаковане

След като мебелите и вещите пристигнат в новия ви дом, те се разтоварват и пренасят внимателно. Всичко се разопакова и подрежда, като всички опаковки се отстраняват веднага.

Сглобяване и подреждане

Мебелите, които трябва се сглобяват внимателно се сглобяват и подреждат по желание на клиента. Нашите работници ще завършат поръчката, когато са сигурни, че всичко е по местата си и когато клиента е доволен от свършената работа.

Разполагаме с голям екип от хамали и не се притесняваме от обема и сложността на поръчките за преместване. Имаме застраховка за извършваната от нас дейност по преместване на дома. Предлагаме добър подход и оригинални решения при изпълнението на предлаганите хамалски услуги. Ще работите с млад и приветлив екип с богат опит. Ще сте сигурни в качественото изпълнение на услугите, защото работим с модерна техника за преместване на дома. Всички транспортни средства се контролират всекидневно от нашите хамали.

Може да откриете в нашия магазин за опаковки, необходимите за едно преместване на дома опаковъчни материали (кашони, тиксо, стреч фолио, аеропласт и др.). Всичко необходимо за преместване на жилище в София, България или чужбина, може да бъде доставено преди изпълнението на услугите по пренасяне или по време на самото преместване.

Запознайте се с нашите цени на услуги и опаковъчни материали. Поддържаме обратна връзка с клиентите. Може да споделите вашите забележки или препоръки с нас в страница контакти. Вашето мнение е важно за нас.