0.00 лв. Кошница
EN
Меню

Вашето следващо преместване започва със

Обаждане Избор на опаковки Онлайн заявка

Моем да носим

Преместване на дома

Предлагаме преместване на дома в София и Европейския съюз на добри цени, с опитни хамали, специализирана техника, добре оборудвани транспортни средства и здрави опаковки. Гарантираме добра организация на пренасянето и качество на предлаганите услуги. Нашият опит в услугите по преместване на дома ни дава увереност да се справим с всяка поръчка. Предлагаме безплатен оглед, за да можем да дадем най-добрата цена за вашето преместване.
Основното ни предимство е пълният набор от услуги, които предлагаме, свързани с преместване на дома. Предлагаме ви пет основни стъпки в преместването.

Консултация и безплатен оглед

Предлагаме консултация на клиентите си за преместването на дома, което им предстои. Консултацията ще ви ориентира във времето, цената и мерките, които трябва да предприемете преди и по време на преместването на дома. При по-големите и сложни премествания правим оглед, който е безплатен за клиентите ни и след който можем да направим конкретна оферта.

Разглобяване и опаковане

Всичко, което не може да бъде преместено, се разглобява внимателно от нашите специалисти и опакова добре. Опаковките са много важни, затова ние имаме магазин, където се предлага голямо разнообразие на опаковъчни материали за преместване на дома.

Товарене от мястото на заминаване и транспортиране

Добре опакованите вещи се пренасят внимателно и подреждат в камионите. По специален начин се захващат, за да няма щети при транспортирането. Шофьорите ни са обучени и с голям опит при преместване на дома.

Разтоварване на мястото на пристигане и разопаковане

След като мебелите и вещите пристигнат в новия ви дом, те се разтоварват и пренасят внимателно. Всичко се разопакова и подрежда, като всички опаковки се отстраняват веднага.

Сглобяване и подреждане

Мебелите, които трябва се сглобяват внимателно се сглобяват и подреждат по желание на клиента. Нашите работници ще завършат поръчката, когато са сигурни, че всичко е по местата си и когато клиента е доволен от свършената работа.

Разполагаме с голям екип от хамали и не се притесняваме от обема и сложността на поръчките за преместване. Имаме застраховка за извършваната от нас дейност по преместване на дома. Предлагаме добър подход и оригинални решения при изпълнението на предлаганите хамалски услуги. Ще работите с млад и приветлив екип с богат опит. Ще сте сигурни в качественото изпълнение на услугите, защото работим с модерна техника за преместване на дома. Всички транспортни средства се контролират всекидневно от нашите хамали.

Може да откриете в нашия магазин за опаковки, необходимите за едно преместване на дома опаковъчни материали (кашони, тиксо, стреч фолио, аеропласт и др.). Всичко необходимо за преместване на жилище в София, България или чужбина, може да бъде доставено преди изпълнението на услугите по пренасяне или по време на самото преместване.

Запознайте се с нашите цени на услуги и опаковъчни материали. Поддържаме обратна връзка с клиентите. Може да споделите вашите забележки или препоръки с нас в страница контакти. Вашето мнение е важно за нас.